樓主: pingnap

[吹水] 宜家D女服務態度問題

而家啲一仔掠水居多...冇玩一仔幾個月...
師兄好野介左一仔,现在邊度揾食多?我都想介左佢,宜家個個場都勁多人,D人又唔介意一個接一個玩同一條女,好似輪姦咁!條女冇休息之餘,服務又差。仲有,见到D女KY茶鬼死咁多,好冇隐!宜家玩女已冇咩情趣,只為一射!

遲D上面冇咁大風,我寧願上面玩,唔洗輪大米!

講得好,一個出即一個入,個感覺真係好似去公廁咁
谷輪氣。 一次半次。搵日去澳門執番劑過夜。比都比得順d呀。起碼搵次。。。為你做足一百分
打工仔abc 發表於 2017-5-11 23:44
講得好,一個出即一個入,個感覺真係好似去公廁咁

師兄,我現在去一仔,如果冇隔十分鐘我情愿唔入,或者揀D有咁多客既女,玩死一條女,條女下面實有内傷,唔通佢承認咩?條女係辛苦亦為錢,但试问邊咁期望有好既感覺?小弟真系唔想搞到去公厕咁!
回復 pingnap #3 的帖子

有同感,真係嬲😡
回復 pingnap #10 的帖子

講得好👍🏼絶對應同
有 d. 總要自己沖,入左閘十分鐘就已經吹你快d.話就夠鐘,痴痴地,但係廢時唱衰人地啦
pingnap 發表於 2017-5-7 21:17
可能自己唔好彩,感覺D女差左
個案一,有D求其幚你冲下水,之後公式化吹十秒到,坐上黎幾下,然後不願轉姿 ...

呢類經歷時常發生,由其後生陀地
近年又流行譚仔收費
所以近呢幾年好拿少去自己洗樓
見到波大樣爽就入閘,但十個有八至九個係 {少年15/20時} 即 {求戀期} 又名 {求撚其}
呢類囡囡一定唔拿會番屌
所以我一向都係去有信譽ching介紹嘅囡囡玩
啱玩啱口味就留為日後番砌
現時啱玩的都主要係玩享受,玩功架而唔搏玩幼囡
已無想過要兩全其美, mission impossible
lionnoil 發表於 2017-6-24 16:11
呢類經歷時常發生,由其後生陀地
近年又流行譚仔收費
所以近呢幾年好拿少去自己洗樓

同意師兄所講, 宜家自己都唔會盲目食D得個樣, 都係得果半個左右, 唔通為左個樣? 身材同服務行先. 當然有樣有身材緊係最好啦. 我都係成日請教D多資深師兄報告, 唔會再博幼幼!

題外話, 我通常都會留意埋D女係唔係每個月來一兩次, 果D來左年幾兩年既女,通常好少食,
第一, 對波通常被揸到下垂, 一係奶已發黑, 有D後生對奶都好黑
第二, 下面就算唔鬆, 都搽鬼死咁多KY, 見到無隱. 有D人唔知以為窄, 其實係乾同無水
第三, D成日來既女好多有內傷, 做多一兩分鐘, 會叫你快D出
pingnap 發表於 2017-6-25 01:10
同意師兄所講, 宜家自己都唔會盲目食D得個樣, 都係得果半個左右, 唔通為左個樣? 身材同服務行先. 當然有 ...

同意師兄所言
依家想搵個有服務既囡真係好難
hotel1234 發表於 2017-5-11 23:50
谷輪氣。 一次半次。搵日去澳門執番劑過夜。比都比得順d呀。起碼搵次。。。為你做足一百分

我有時都系巡多过入閘,留翻錢玩有質量既性愛,唔洗好似玩强奸。仲有,又唔洗担心其他唔好既思想包袱,玩完每次都期待再去,贵系真系贵D,但同一仔两種野来。總之各有各好,一種為求一射,另一種帝皇级享受。
pingnap 發表於 2017-6-25 17:26
我有時都系巡多过入閘,留翻錢玩有質量既性愛,唔洗好似玩强奸。仲有,又唔洗担心其他唔好既思想包袱,玩完每次都期待再去,贵系真系贵D,但同一仔两種野来。總之各有各好,一種為求一射,另一種帝皇级享受。

同意呀⋯⋯起碼留番個正嘅回憶😏
回復 pingnap #33 的帖子

btw 師兄你所指是HG定係...我覺得好多時真是運氣...有時真是想爆粗...有時又很有驚喜...好鬼飄拂...
it's very important to have eye contact before entering
未必有用,師兄。D女開門笑容好又唔怕醜,通常来左超過成年,佢地已经習慣晒,完全當為终身事業。仲有,着衫多既女,好多有伏,有開過刀或多纹身。而個胸D事業練線特别明顯,一係墮Lin一係奶罩谷出来。

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-5-22 13:30