[其他] 好驚中招, 搵囡中途個套穿左唔知, 大家幫幫小弟

以後可以玩中出,乜都吾使帶

超高敏HIV RNA PCR檢測
暴露於病毒的第5天後收費貴但比較快知道結果
回復 ynl21690 #16 的帖子

只有在來源對象的愛滋病病毒感染狀況已確診為陽性,以及接觸病毒後不超過72小時的情況下,才會考慮處方。
R.I.P
Good luck ...........
驚就以後咪玩

隻雞問你攞贍養費嗰時 你仲驚過愛滋呀!😂

留定Budget養仔啦!

希望楼主冇事,楼主都系冇心中出,大家盡量安慰佢
祝樓主早日安心無恙
祝你好運
愛滋事小,幫你生個b事大,日後有個同你一9樣既細路叫你爸爸,你話驚唔驚?
條女唔係援交妹應該安全,今時今日驚乙肝都唔駛驚愛滋啦,家下咩年代呀?仲"炸唔知“呀?

樓主最好都係收心養性,唔好再出來玩啦⋯⋯
要中就遲早都係中, 最好就快d去驗驗
回復 柑蕉桔李碌柚 #52 的帖子

我都係咁話;但直過—次後,就好想食不同的!其他C兄是—樣嗎?幸好現已半百老人!
回復 mkt3602a #39 的帖子

多謝ching詳細報告
又會咁易穿嘅?ching係咪司華力腸? 下次最好自備大碼😂
希望C兄平安無事啦~~~~
ynl21690 發表於 2017-5-14 00:13
今晚搵囡囡, 做做下個套穿左, 變相中出左囡囡
細心睇過細佬無損到

愛滋病毒唔能夠穿透普通皮膚
男人細佬其實只有兩個可以感染病毒既地方:
尿道口,以及包皮翻開之後入面既比較脆弱既組織(即係龜頭冠下面既地方)
所以如果個套既破口唔係太大,女女陰道分泌能夠通過破口接觸到以上所講既部位既機率並唔算好高
但如果係成個龜頭都凸左出黎直接接觸到女女陰道,禁樣就同無戴套無乜分別
總而言之,建議一個月後去check一次,跟住再隔兩個月多D又再check一次
如果兩次都無事就基本上無問題

另外其實除左愛滋都仲有其他類型既性病,總之呢三個月內如果有咩唔舒服就最好立即去睇醫生
如果過左三個月都無症狀既,你都可以去社會衛生科做多次全面既檢查,驗曬禁多種性病
如果都無發現任何問題,禁你差唔多都可以放心,今次無中任何既野
不過都係講真個句,如果某款套你之前已經有用穿過既經驗,就儘量唔好用黎搵女女時用啦

就算唔穿套,除套嗰吓都有機會奶嘢,尤其是囡囡多水多汁嗰啲

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-5-18 20:19