想揾個孕婦

咁多位大大
# n/ K: W8 \$ a, [6 Z9 [有介紹就pm我啦
ching 有無試下搵ex-girl 如果有了下佢丫嗎
回復 t.kin #1 的帖子8 h! t* {$ D& c( C/ D

2 `4 J2 K4 y+ P, q4 T都唔係變態,年幾前食過條18歲大肚CC感覺真係好正 , 一直到而家都再搵唔到喇 .
tcf526 發表於 2017-6-13 13:53
& a: D0 [( l( U: y6 Y4 `' K回復 t.kin #1 的帖子/ j  T2 T$ u8 m# _1 x
1 }8 w* w& V9 g/ T4 ]# o
都唔係變態,年幾前食過條18歲大肚CC感覺真係好正 , 一直到而家都再搵唔到喇 .

. E1 f5 |9 K6 s% G6 m乜乜lovely 嗰個?
回復 gnxxx #25 的帖子5 _% g. C3 L: a; u3 D6 |( S- ~+ d
+ l, H& Y9 G: |0 N4 _5 F
唔記得喇
師兄口味都幾重。
搵番自己條女自己老婆試把啦
回復 t.kin #1 的帖子8 U- S, T0 c7 M7 s* R! A
+ [! S7 Y" V. d, p
Hi,我開不到inbox.只能看到开头的字,你可以inbox我你wechat嗎
9 n, O7 P' W. E& `. N# Y/ t
回復 t.kin #5 的帖子
* `8 i$ X5 {4 J+ _) H9 w- _0 S3 I& {( a8 n0 X
信息我你的v7
回復 yncxyxy #7 的帖子* h2 T( c/ Z% j4 o
0 K! M1 C6 A9 y) ~: m
信息我你的v70 D+ k+ ]2 f' c" z
回復 keichung #9 的帖子# ?6 h  f  N$ \
. ^- Z; r" I; H3 R9 Y
信息我你的v7' w/ v  Z# C1 @+ h: k
回復 t.kin #13 的帖子
& \( H+ m& W8 o' K4 f% Y/ W
1 X$ x2 }! h3 f* v0 b信息我伱的v72 N4 b) ]' F) H$ B
回復 mlmlmlmml #15 的帖子  ~2 h6 t6 N6 y2 [2 ~% P, K
3 |" |+ C, R/ W- h6 ~
信息我佝的v7
/ a! E7 }1 N1 B2 n" ]8 u6 s3 M" v! @, y! f( G  E- x+ H$ i
回復 slave_11111 #18 的帖子
% H2 I- ^+ x# D( v) f
( f9 M5 ^. d  \. Q, ]: Z嘩好犀利喎大肚婆都可以搵到你玩
回復 Sweetheartbb #34 的帖子% n4 k: N1 V6 u* {! N
! M9 p1 R  z% i' T% J; A, p
Plz check pm, thx a lot
Sweetheartbb 發表於 2017-6-15 21:00
" a4 m$ G" L* n回復 yncxyxy #7 的帖子
7 G# X& _3 e2 F( O% d2 x& p7 Z! ]  i# I6 l- b
信息我你的v7
$ S# f: T% X! Z
有冇CHING比人ADD過?
回復 gnxxx #37 的帖子
1 V2 Y; u# _  E$ b( V3 i# n: r/ R( i3 L& A5 U
無阿,大佬們有就叫下我啦
我個前度佢陀B時佢老公死都唔屌佢, 於是佢搵我上床, 每次佢都要求我內射佢, 講真, 大肚婆真係好能好屌, 絕對夠淫蕩, 仲姣能過虎狼之年嘅女人, 而我自己都講得中出大肚婆特別high, 可以盡情肆無忌憚咁全部射晒入去
; s) f4 ~$ C$ v仲有, 你地咪諗住大肚婆屌一兩劑就收手, 佢地至少都要每次都要四五鑊, 當時趁我女人出差, 我就book定酒店同我個孕婦ex係酒店度喪屌四日三夜, 都冇計過射咗幾多次, 總之兩個人就淫亂不堪啦
' R: S4 W& M- ~3 Z自從佢生咗之後, 佢老公完全都冇乜點再搞佢, 咁我地兩個仲keep住呢種偷食關係到依家, 而且仲可以keep住中出, 不過當然佢有食藥避孕啦, 老實講句, 多數女人經過生育之後, 係特別渴求中出內射, 呢種可能係天生母性驅使到佢地極想懷孕# G% v  F7 U+ ~+ R5 [( U8 D
當然, 我個女人大肚陀我個B時, 我梗係唔會錯過機會啦, 果陣晚晚都要開波, 但係記緊重要一點: 一定要請教婦科醫生去了解懷孕期可以行房嘅月份, 通常第4至7個月都冇大問題
1 V/ P5 D( r$ G$ e0 s5 QP.S. 我都想再屌大肚婆, 如果師兄們有好介紹就請指教(pm我), 萬分感激!!
求wechat ,求介紹

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-5-14 05:32