想揾個孕婦

回復 擊起千呎浪 #61 的帖子4 }: ?9 d; D- u% Y) V, z+ g1 p; H% \
1 o1 |5 [* d  S! E7 U2 m
係大陸我試過,就住黎吊都OK嘅 要斯文d
大大鵰 發表於 2017-7-30 21:18 ! }3 |8 [% o$ I, R7 D
回復 擊起千呎浪 #61 的帖子
' w& o8 ]+ R9 Y$ X" w( U' U1 M
係大陸我試過,就住黎吊都OK嘅 要斯文d

# \- t% U9 q9 H# q* |8 ~6 _) U, K9 M& @體位好緊要!
回復 擊起千呎浪 #63 的帖子
4 y6 r' r$ Y! \' q! a/ ]2 R( g) g. `, z7 \' B0 l, B7 M& C
上當年囉 我企係床褥邊上 佢就係床邊幫我吹 之後佢訓在床褥邊 我站著吊 要斯文
大大鵰 發表於 2017-7-30 21:31 5 ]6 x5 s: T! g7 ~. R
回復 擊起千呎浪 #63 的帖子
! L/ K+ Y' ~) r8 I5 j3 q8 L2 A
4 N$ b# ^- c$ g* Z' D9 R7 W. M/ G# N( `6 t上當年囉 我企係床褥邊上 佢就係床邊幫我吹 之後佢訓在床褥邊 我站著吊 要斯文

: v: B+ T. O0 r- c& J) X好招式!
到得能 發表於 2017-7-30 14:49
; i& i+ h+ X7 c* O# t長知識了,多謝師兄
$ c1 Z& u8 Z. }; d) l. M9 m; V
客氣了, 都係大家分享下啫, 亦都借個機會同大家澄清孕婦不能行房嘅誤解, 其實醫生都講明話係可以, 只要注意個周期同體位配合就得, 可能以前老人家過份關心有冇孫抱, 為咗保險而嚇個仔同新抱, 大下佢地話唔得, 又或者, 個衰公攞個藉口去避開個老婆, 乘機以後唔能屌佢
大大鵰 發表於 2017-7-30 20:00 $ U$ r9 b. B' E! ~9 b
回復 t.kin #1 的帖子
7 v1 E0 U4 ?2 S+ k6 M. e5 L' s' U2 g* r0 q8 [9 X8 T8 l0 ]) v. [' D
係大陸就有
7 i/ E0 u) E2 V8 e' U
大陸邊到搵呀,有冇好介紹?
回復 自來也大人 #66 的帖子
1 z; I( }5 Z  m6 u" d$ ?1 O. }8 z! A
人一世 物一世 乜閪都試下 咁先至係不柱此生
回復 到得能 #67 的帖子! _& B; x* u% ~$ `& A: h: s) f+ u1 b
* Q  u* H9 G- L4 j
十七年陳年舊事啦 , 以前我揸中港貨車 ,係關場附近,有件就生得的大肚婆,細細粒,廿零歲,樣普通的工廠姝,佢一定好手緊,食過....當年我都算豪,比二舊家用
大大鵰 發表於 2017-7-31 15:39
* y( d/ P$ d% J) C6 b- q8 {回復 到得能 #67 的帖子3 c  ^& G% v: @0 ]9 W. M5 z
9 Q0 I# |; ?8 i9 p! m2 o
十七年陳年舊事啦 , 以前我揸中港貨車 ,係關場附近,有件就生得的大肚婆,細細粒,廿零歲,樣普通的工廠姝,佢一定好手緊,食過....當年我都算豪,比二舊家用

5 v2 w0 V/ m2 i5 T果然呢家野都係要講緣份
大大鵰 發表於 2017-7-31 15:39 0 l+ I0 ]! n" c3 J0 b
回復 到得能 #67 的帖子, N  M2 a/ y, m) R3 k# I

- o$ N$ R6 @0 y: `1 ^十七年陳年舊事啦 , 以前我揸中港貨車 ,係關場附近,有件就生得的大肚婆,細細粒,廿零歲,樣普通的工廠姝,佢一定好手緊,食過....當年我都算豪,比二舊家用
( h0 e$ O( ~$ e" Q% e8 q
師兄、依家咪步入中年?
可遇不可求!
夢中小情人 發表於 2017-8-2 18:05
& L5 S' B6 I0 W$ L回復 夢中小情人 #73 的帖子
4 N7 j6 N2 o, a/ q4 ?
3 s& Q' }6 j5 x' J. y4 s5 s4 F" K@擎起千呎浪
4 Y( v2 K* y2 y2 P5 T: F) O
夢中小情人師姐、你係咪話緊我呀?" N3 A; w2 p7 n* [  O

# L: X7 [! [! Z& [; `: _我好似冇對你不敬喎!
小弟都想玩下, 求指教.
有無好介紹可以pm小弟
各位師兄,大陸有冇好介紹? 可PM討論
各位師兄求指教
自來也大人 發表於 2017-6-28 17:01
5 E- _8 G: B/ H: P, \我個前度佢陀B時佢老公死都唔屌佢, 於是佢搵我上床, 每次佢都要求我內射佢, 講真, 大肚婆真係好能好屌, 絕 ...

: k! X0 G0 `! \* A. h2 \; V我对你吾住,你出差時.我都上你屋企吊你老婆.si sorry

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-5-14 13:57