[求一夜情] cc 多p分享 已修改id

自來也大人 發表於 2017-7-28 01:24
) a7 t  a, w& Q  k& q  U都係果句: 心知肚明啦!
" g* ~' u7 F$ z7 C( {) i3 T2 V& c, n- w  v2 k5 M
舉個例: 果D俾食環捉到又控告嘅污糟食肆, 俾人告之前邊個會話自己檔野係有老鼠曱 ...
0 c; X: H! Z' O1 [: g% N6 ]
係呀,天下烏鴉一樣黑,
; {8 P+ w# h( `% X但你咁樣既呼籲就似乎別有用心左d咁囉!3 m9 N) `9 I; r/ k  g  V
明既,響得呢區既都有唔少既得利益者,
2 l: j; O  Q" R9 t( A可能人地影響到你所以咁大反應唔出奇啦!
唔係cd-rom 發表於 2017-7-28 17:45 : t& \& a( J! f3 P/ i' H( u3 B5 B. T
係呀,天下烏鴉一樣黑,
# {4 j# t1 e! [! ~3 g; X9 Y但你咁樣既呼籲就似乎別有用心左d咁囉!
& r  E# ^4 S2 J' v明既,響得呢區既都有唔少既得利益者,

) j1 d1 R- d  O% h" J, r. o明嘅、可能人地影響到你、所以你咁大反應、1d都唔出奇啦!
擊起千呎浪 發表於 2017-7-28 20:57   a" j! k9 V3 S& I% {  o& s
明嘅、可能人地影響到你、所以你咁大反應、1d都唔出奇啦!
3 D& M1 U4 T% |2 [+ C" `1 V
影響到我d乜?呵
# d  j4 i8 {& q4 J乜幾位元老無反應咩?無反應應該係唔會回post架喎!
唔係cd-rom 發表於 2017-7-28 23:53   M) j8 G) f# u! Y, G% F
影響到我d乜?呵
9 C1 B3 R  H4 ]. S1 \( s乜幾位元老無反應咩?無反應應該係唔會回post架喎!

* ^$ Q! n* z5 q7 \7 J7 JAgent哥哥!
見識到真正討論區的作用,都係揾返D正常一對一、交易先啤錢。
擊起千呎浪 發表於 2017-7-29 00:16 % G, W' _0 C; j5 K7 d8 Q3 C
Agent哥哥!
( f5 u3 i$ v, q6 Z7 ^) C9 F
你叫緊自己?
2 D6 T7 F! c  q' ?
唔係cd-rom、但係我係....發表於 2017-7-29 09:09 : r/ [: p8 n. r/ m
你叫緊自己?

7 e9 f& J5 z5 Y" Z# _
' d1 Z' T& m% `  m+ P) zAgent哥哥、收皮喇! 比咗個落台階你都唔識收澰! 冇利益你會唔會咁神心咁大力推呀?呢d party帖通常都係用介紹形式分享!唔會好似你咁落力㗎!
2 q+ l. ^" H& {! P
唔係cd-rom 發表於 2017-7-28 17:42
, U  x* R- n( b2 q唔明白點解你會咁強調係一定有毒品,
& }5 v+ U1 B6 J9 T/ v# b. R" ~5 p即係你聽到有就一定係既係咪?- t5 [/ ^- j! }
咁我聽人話師兄幾十億身家你係咪都有?

. V. W& ]6 B, T, B5 U. `# N
0 g3 v, P5 {/ j, P$ E' S1 @老哥, 有與冇呢家野, 真係口同鼻咬, 大家各有各講, 再咁講落去只係冇癮$ ~, [  L/ o; z& d9 @
只係有個重點: 萬一真係其中有人唔生性, 帶咗好野入去開餐, 俾人冚竇時, 所有在場者唔理清白與否, 一概都要先帶晒去警署問話, 就算到頭來真係冇事清白都好, 都已經先係官門過咗冷河, 呢家野唔係人人都想咖!!
2 C- J& |6 y8 p+ z不如先問師兄你兩個重要問題:, F1 S$ m1 f" e. j. Q3 u! A# }; p
1. 你可唔可以保證100%冇事?
6 N( @& ~# n$ X, }2. 萬一真係出咗事, 你又如何向所有參加師兄交代? 唔好忘記其中有人真係偷食, 唔想惹太多麻煩上身5 a( c7 s5 v% `; L
唔好忘記之前你話有個cc V7 contact, 但係個位當事人已經企咗出嚟否認咗, 仲講明唔認識你, 同呢個P完全冇關係, 想問呢個post有幾堅? (各位可以爬文睇翻前段D回應)
" P7 S- _$ [: t/ f9 O* y想大亂交, 大家都係麻甩佬大咸濕係明白, 但有時D野唔可以為咗個人私慾而妄顧咗其他同好師兄弟嘅感受, 我就係考慮到其他人果種顧慮至會出聲, 言話間頂撞到師兄你就真係sorry, 去玩啫, 無謂冒太多風險, 至於大家玩唔玩可以自己決定而唔需要理我9up
自來也大人 發表於 2017-7-30 01:03 5 {7 [+ h6 u+ a* {
老哥, 有與冇呢家野, 真係口同鼻咬, 大家各有各講, 再咁講落去只係冇癮
0 W3 o6 d. `; O; g& y只係有個重點: 萬一真係其中有人 ...

( h  n! ?& E  {& |" h' a我覺得師兄都係講中肯說話,提出另一個觀點去看待呢件事。
回復 自來也大人 #69 的帖子$ b- s; U/ a: ~3 t3 @

4 E5 G! h2 g- S+ B, N其實個個否認噶個個cc同師兄發出黎噶個個v7係兩個人~師兄留意翻~
打手出黎啦
5 I6 c1 D7 x% n+ t" C+ h
自來也講得夠中肯
自來也師兄講得好好,我支持佢講法~~
2 V6 Y0 v, T/ y- H另外樓主你咁落力,難免其他人懷疑你囉~包括我在內,同埋真係唔會過左數先,我令願冇得玩都唔想咁好危險,你係到講咩都得,但都要有人信先得~~# \4 F# l7 O8 o; ?* H
咩貨色先...
條什麼不是CD-ROM明顯想呃9人錢啦, 就算9成人都知佢呃錢都好, 一定有D傻仔轉帳過去.
& H  y2 o, w) L6 A7 g( u! D6 i) {' n3 F1 m. C; @' w$ C' h# J/ |
如果自己都係玩家, 玩西咁落力回文, 講乜講柒咩, 馬夫都無落力啦真係.1 a4 ~  r& q9 ~  k

; N0 b  t* |& N2 F0 f之前就無人知有女搞P, 就得佢一個知, 5-6條女先幾千銀, 唔該要呃就講到一萬啦, 有無睇開依度D CC開嘅鑽石價呀, 豬肥西都開1000一Q啦, 呃9人都醒D啦. 死剷
血腥游子健 發表於 2017-8-14 16:55 : l* y; B% y1 x  ^& Z, |: _
條什麼不是CD-ROM明顯想呃9人錢啦, 就算9成人都知佢呃錢都好, 一定有D傻仔轉帳過去.
# T' i# q+ r5 L* O! b# J( j! c: m. ?2 Y/ F2 Z& e0 y1 l/ Z  ~3 c3 g
如果自己都係玩家, 玩 ...

2 f% o8 A  Z) ~. i. j咪係、禾都係咁話!
自來也大人 發表於 2017-7-25 01:35
3 ]( Y) L' S# }- D; W% B' }; M小心D呀師兄們, 群P諗就好能正, 但實際上係風險好高, 性病仲係其次, 最擺命係根本有心人專搞呢D嚟散毒(毒品 ...

9 G0 m( W2 v& h8 I好色仙人果然猛料,咁都知
處女座沙加 發表於 2017-8-17 16:21 7 n8 _4 h0 p! N
好色仙人果然猛料,咁都知

2 Z% L2 @, m. [. U老實講, 真係唔係小弟猛料, 而係識得警隊朋友啫, 所以至知情況
+ C3 K6 k5 s$ H8 U其實只要大家細心D諗清楚, 現今香港D娛樂場所已經比以前少咗好多, 但點解D毒品問題仲係存在? 一定有某D鮮人知嘅地方令佢地仲有生存空間, 玩秘竇多P就係其中之一, 而且果種場地同環境係令人不可力拒, 不良份子幾乎可以9成9得手, 小心
回復 自來也大人 #79 的帖子
. s( @/ s! S0 ~6 `* C% `, C1 [! |( g
! H& D: l% S" d- d小心小心, 真的要懂得保護自己.4 ^6 r* q3 ^: c0 v- s2 C

( B; X! Q- o5 X

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-5-17 11:45