[求一夜情] cc 多p分享 已修改id

好喇,事到如今,我諗我都有需要講些少說話
' i. E: D+ M- B9 L7 u2 v2 \* G) i5 d( u* E% G6 ?
我係一個之前收左幾個wechat message,連人地電話都無,就俾左$1000 訂的傻仔
' |- W, O$ }" r; t: |$ o2 b9 m6 r- j! v7 P& g' T
其實我一路都有D驚會唔會根本係一個局,怕結果攪手會人間消失果種。不過同Wechat另一邊傾左一兩日(其實連用緊Wechat的是男是女都唔知,試過Wechat call佢又唔肯接),都覺得博得過--個心態係俾人水極都係$1000啫...3 l) u, z7 P2 N! p1 H4 Z% I9 l. Z
) T/ [. D' X% S3 s6 t  V1 @1 d
跟住就落左訂,間唔時就wechat message下接頭人,睇下佢仲在唔在1 \5 A. n, P, O0 V* ^' z! d

& b6 H- V+ t) Z0 E) Q. r如是者,到左今日D-day+ b' f+ Q; _- F! f

0 d' F9 a9 n/ z結果係,有得玩的。現場有工作人員,不過如果真係有人搞事,佢地壓唔壓到場就唔知啦。落場玩的女仔有5個,男士有好似7個左右(但有人齋睇的 -- 雖然佢坐定睇,我覺得好disturbing--我又唔係男優)。另有男工作人員和一個黑晒面唔除衫的女,只係長期喺厠所食煙,唔知做乜。
! p) t; I9 z3 r5 ^; W  p* r% R& a" W$ k- [
女尼講呢,有4個都係MK妹,尼4 個入面有一個頗肥(而唔靚),一個死MK(串樣又多嘢講),兩個尚可食用(一個都OK的,但估計30+、另一個好主動挑人機但細粒同時有小小腩)。豬扒我就食唔落。好彩有一個遲到的女女非常咁掂,個子不高但身型fit,可以話有仙氣,態度AA+。睇得出好多師兄都睇中佢,我都有幸有機會一親香澤。, I3 [# j- M! L0 H8 s

0 m, \' {0 v  z# V' `9 }* ~好,我講咁多唔係想寫report。我之前睇留言,見各位都寫左好野。的確大家都有道理的。相信亦有師兄係為其他人好,所以善意提醒其他人。如果佢收完錢走數,真係喊都無得追。又如過有人唔生性,帶違禁品,點都會連累到同場其他人。我只可以講,我今日無穿無爛玩完出返黎,就係咁多。不代表你去報名玩會無事。我亦不會勸你玩定唔玩。成年人,做乜野都好,自己衡量風險。) m0 H. A  ?5 s9 ^

- b- r/ z8 X& ^" m, x如果你問我,下次仲會唔會玩,我就未必會。今次純粹體驗下多P,目標已達到。我都唔係好enjoy在人前表演,或者同女仔搞搞下,又有人加入摸個女仔。
) f' U0 t% F2 w) D8 q# W
& F1 g* Z1 c& m& o) H  l更大問題係,女仔的質素無法保証。搞手Wechat有幾幅相,但今日都認唔到邊個打邊個。或者我麻煩,我做事係要睇對手的,唔係逢女都食得落。  `' R6 Q# v' p# j" [- X

( u4 ^6 s. }1 C# t0 Q事件中樓主有無利益,係唔係agent,我唔知。睇落呢,其中一個MK妹似乎係主事人,而D工作人員就好似佢D兵咁....
6 U, f# Z5 j9 G0 Z- L
8 h& [* ~, r7 C8 r6 r希望我的親身體驗可以令各位兄弟和好如初,大家的爭吵告一段落。, B  z. N" e5 H
! C" x0 w0 v; @- U
如果我以上有任何失實,或者我以此文謀取自身利益,保佑我陽萎爛J。  {4 Y8 Z4 V% H

$ A( P  u3 |( D+ T, q& ^. Y+ R/ l7 t0 E6 @7 D/ M& E. Z7 q
回復 hormone #1 的帖子* f/ o, z' D  n9 g6 G2 ^3 ?6 K
. a2 ~; D6 _& c( p, F0 D
老兄,似乎你有些少不滿意,相反我就很滿意。3 f% p2 |+ E+ }5 v+ |$ \$ G% O

' O0 T" y4 K4 h. O" A9 \& T- t) gGroup sex 是要互動,多人不同組合配合,產生另類感覺。我反而覺得,大多時候一對一,太無趣。$ W, X: f8 N# E0 }0 ~/ y
1 |' |5 L" l3 w1 z: N' s  H
致于,女女方面,以少不是北姑,不是三十以上,不是撈味重。全部都是廿多,笑容甜美,非常貼心。是MK或是青春,就要見仁見智。
自來也大人 發表於 2017-7-25 01:35 7 G5 L, F5 q! I/ O/ J2 N# b8 _
小心D呀師兄們, 群P諗就好能正, 但實際上係風險好高, 性病仲係其次, 最擺命係根本有心人專搞呢D嚟散毒(毒品 ...
) J1 E2 ~! j! N9 C5 b0 d
如果咁講,唔係呢D既PARTY,只係一班想玩又想試下既人,其實唔介意既多男1女,4-5男,一女,大家價比咪得囉,即係有一個師兄卜左一條女,想同其他師兄一齊玩,當然女錢各比各,咁就好玩好多,又安全,即係當搵CC 2000-2500 1Q咁計,咁真係會有一D想玩又唔想咁貴既師兄都可以諗下,大前題條女肯
mic888mic 發表於 2017-8-26 15:36 9 c3 k' n0 z# g2 L
回復 hormone #1 的帖子! e7 _+ X, Q1 j8 J

) l+ T8 e1 f5 }' I7 L, _9 o老兄,似乎你有些少不滿意,相反我就很滿意。

2 n, Z. M7 P: R$ C如果真係玩不如自己搞返場,有相熟女女,但一定男多女小,有機會試唔試呀
自來也大人 發表於 2017-7-25 01:35
+ R8 U# R9 g; S( c小心D呀師兄們, 群P諗就好能正, 但實際上係風險好高, 性病仲係其次, 最擺命係根本有心人專搞呢D嚟散毒(毒品 ...
' i3 h) r4 B2 ^; X
最多都係3P好
回復 hormone ##81 的帖子
# k% y% E, _  s* u% E& P' q* C9 p8 o6 D) Y/ @  N
這個是事實!
回復 唔係cd-rom ##1 的帖子
4 Y  X  \) R* V; F, L. \) }4 @& E% `3 K/ c: t
thanks for sharing!

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-5-17 10:37