[美少女] 泰菜館 第4分店

回復 moneybaba #7 的帖子

師兄,詳細300蚊,pm me plz
回復 indy2123 #17 的帖子

係呀,最緊要勝在無人係度等
好話唔好聽,係度等得既都係師兄弟喇
回復 Lucas #23 的帖子

我都係呢度等
回復 RoamingCock #2 的帖子

執左我食咩
回復 marin #27 的帖子

而家個幾件邊件正?小弟想試下
感謝

酒店正唔正路先?
Thai food like so attractive 😋

啱啱睇過,有點差距喎同Roy哥,其實水水都有好嘢,有時睇相未必準。基本上好少DM,除非自己無問清楚😆😆
Heart 幾好,態度好,我好滿意,除左等lift
Jn d女偏老
Nesco ,如何?有無report,thank you
幾時有新一水...
但真的有點怕了等升降機...
TimmyOz 發表於 2017-8-2 11:04
幾時有新一水...
但真的有點怕了等升降機...

雖然唔知咩事,但大家都講到等lift咁麻煩,我都係等Roy轉場先再幫襯好了... ...T_T
我都唔會幫襯Roy住, 上樓咁麻煩
有無師兄試過,食完d泰菜, 越諗越唔對路,越諗越覺得係男人
Mountparker 發表於 2017-8-2 12:58

有呀,玩鮑時望到隻鮑好似怪怪地!但當時冇理禁多照玩!之後都唔再諗
回復 jimmycheekytom #39 的帖子

我都係類似師兄你咁樣,門口睇 波大大唔似假,少墮,再加上把聲十足十女仔, 身高16x , 到做嘅時候都真係冇乜特別, 但著褲嗰時見到對腳好鬼大起碼us 9, 因為同我一樣大過我對腳少少, 再這 唔係讚自己,但本人真係比較粗長,次次屌親啲女(大陸妹)都唔比屌咁入,今次屌得好入仲要狂啪啪聲,但佢完全冇事,所以越諗越唔對路
今日食咗Peggy個樣真係好得,服務亦好滿意,贊😘
Mountparker 發表於 2017-8-2 12:58

有,不過係日本山

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-5-18 16:14