[美少女] 泰菜館 第4分店

Heart 係掂 服務到家 有禮貌 係硬件NMCOT 番食唔會但係會推介
坐LIFT個到係有D煩最後跟客坐順風LIFT
用手機回應 Mountparker #40 的帖子

都好老實,連下邊都認唔出,覺得有古怪,都真心DM. 唯有再靠把聲。。。如果又少出聲,又打假波,就真係唔敢入集喇。好彩上兩次,應該是真波,但少少墜喇
多謝師兄開Post
回復 Lucas #55 的帖子

即係食完落樓都要等齊人開? 咪大家一齊黎個包膠分享囉
多謝師兄分享
回復 indy2123 #66 的帖子

G/f 唔洗卡!但都好在住客張卡冇定住邊層先可去果層,唔係就冇得搭順風𨋢
popi coming back...she very good ar....
回復 james168 #69 的帖子

Thanks sharing bro, will try her😋

未試過,想問下有咩好

popi我都想再食,但一想到揸lift人就放棄了
回復 smartbor #72 的帖子

其實都係等左兩分鐘到就有lift,入lift都好快到,忍下就OK LA
今日搵左Aviana,感覺比之前正,有返少少肉,仲fit,我會番食.
不過本身佢比較少說話所以可以有人唔太like
回復 juicy #74 的帖子

我覺Aviana好靚女,夠高,身材好,real tit,靚過澳門D1同Sauna嘅model,如果要痴女feel,佢唔係,佢好似做完今天就走,我就很喜歡佢。
回復 flkey #75 的帖子

靚過澳門桑拿 會唔會太誇張?
JN今日呢兩個都好似幾好喎
ymmotng 發表於 2017-8-5 13:19
回復 flkey #75 的帖子

靚過澳門桑拿 會唔會太誇張?

其實澳門桑拿都好多扒
今日食咗Nesco  樣子甜美,態度亦很好, 仲有合照,滿意的1 Q👍👍👍
回復 ymmotng #77 的帖子

我個人嘅感覺,師兄唔一定要信我!
回復 ymmotng #77 的帖子

去曼谷都未必經常搵到既質素

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-5-18 13:24