樓主: Sunnytaichiwai

[吹水] 有冇大車囡囡介紹

如果要大車就要揀非紅牌既囡囡 我覺得最後一個可以調教 好多囡囡第一次都唔比車 搵多次慢慢小車之後就大車都有 長期搵同一兩件 緊係book定時間啦 除非身有屎
回復 2011leo #41 的帖子

長搵就緊系booking幫襯啦,頭三個都有聯絡唯獨第四未拎到....
深x埗116,lily,有廣告,30頭,本身真淫,大車,環吹,多水
Soho1 發表於 2017-9-1 10:00
深x埗116,lily,有廣告,30頭,本身真淫,大車,環吹,多水

多謝分享
回復 Soho1 #43 的帖子

有大車,正呀
要免試大車車,一般只有服務型中女才有,發利203巷幾個资深囡囡都可以
想車發利冰冰,佢夠窄,車住出,一定超好爽
車住出係幾爽既

今日再搵過啦,我感覺都系唔望有得車,一路做直頭唔想望住你莫講車落去,眼神交流都冇,不過可取既系都落力有服務,錫lin R袋輕力掃雀仔務求整到你硬曬再吹,吹都應該吹左兩分幾鐘,重點系原來佢鐘意女上,一路玩波啜lin到比佢un到爆,搵佢系享受瞓系度比佢搞掂同玩波囉,但車就唔洗念,同埋原來我只大佢兩個月傾都傾得埋
gmonetwo 發表於 2017-9-12 20:08

今日再搵過啦,我感覺都系唔望有得車,一路做直頭唔想望住你莫講車落去,眼神交 ...

師兄講緊邊個囡囡咁正?
含完同你咀 好咩姐
一般一仔都好少有得車
Soho1 發表於 2017-9-1 10:00

cant find, who is that, or she change place?

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-5-23 07:15