[吹水] (沉船經)囡囡上岸結婚的對象????

回復 gary67 #17 的帖子

做雞同叫雞都好難返轉頭, 越屌越想屌, 錢越多越想要更多, 無底深潭
回復 走得遠遠喇嘩 #22 的帖子

試過去過荃灣一D冇乜人上既1仔探險,有D真系啊嬸啊婆黎嚇死你丫
回復 adamscheung #18 的帖子

條女做左都7,8個月左右,如果係昆水魚上岸應該只係同幾鎖定目標講咖,但係我收到料佢差唔多熟d客都會同佢講好唔討厭做呢行,想做番份正當工,但係冇錢冇辦法.(我第三次搵佢已經同我咁講).佢係咪精神有問題呢?
好多囡囡收山係因為揾唔到食。。佢哋話如果食雞都係賺得一萬幾千咁洗乜知雞咁辛苦。。所以好多直情唔做。。淨係得閑同啲熟客上門做幾次賺下屋租生活費
I wish all of them well
回復 gary67 #24 的帖子

maybe feel regretful about her choice of career!
gary67 發表於 2017-10-8 10:00

條女做左都7,8個月左右,如果係昆水魚上岸應該只係同幾鎖定目標講咖,但係我收 ...

其實好正常, 我識有7日女 寧願搵少好多, 都唔想再比陌生男人屌
走得遠遠喇嘩 發表於 2017-10-9 13:54
其實好正常, 我識有7日女 寧願搵少好多, 都唔想再比陌生男人屌

咩女都有,但大部份都系睇錢份上,我以前有件舊相好,只要D客比得起錢,话之個客成六十歲佢唔介意比佢任模任玩,仲同我講唔通做呢行为左兴趣或想揾對對象,揾朋友紧系唔会呢D地方.

條女今年先二十歲,佢话话同D客好倾倾都d系为左留客.呢D系大部份女用既手段,大家何必太上心,你试下比少五十会点?相反我地比多五十佢觉得得好平常.一日系雞好大部份翻唔到轉頭,比得起錢,正正经经揾個其他女仔,除非D錢多到唔知洗去邊
if you are a man, can you accept your other half is ...?
if you are a woman, can you accept your other half always visits another woman ...?

If both answers are no, then you know ...
回復 pingnap #29 的帖子

非常認同,第一日決定行出第一步落海,多少都注定左佢個人價值觀點念野
做呢行,無人會願意,當然為了錢,要生活的。比得起錢的人,能讓她上岸的,應該吾會有好多,一年半載的可能會有。
如果一個月收入冇4,5皮野,D女先會出嚟做鷄,佢哋唔想係被迫咖
回復 gary67 #17 的帖子

好難明畫埋圖都未分到邊個打邊個
gary67 發表於 2017-10-8 10:00

條女做左都7,8個月左右,如果係昆水魚上岸應該只係同幾鎖定目標講咖,但係我收 ...

似係精神有問題...
我知好多都係番鄉下揾人嫁..

識得係有朋友同雞結咗婚...之前D舊相好都有一兩個係同客結婚...但全部都係同D年紀比佢大..(男大過女).. 同唔係玩激情嗰隻...志在有人陪下...同我估佢地D老父都睇化咗....條條女都會比人屌過....做唔做雞分別唔大...睇佢地幾好相安無事..最緊要人品好啫...做雞都有義氣仔女....正如普通女仔都有好多貪錢一樣...係你睇唔睇得通啫.

slave_11111 發表於 2017-10-15 19:07

識得係有朋友同雞結咗婚...之前D舊相好都有一兩個係同客結婚...但全部都係同D ...

唉, CHING講得好中, 志在搵個人陪, 叫做有個伴咁...
slave_11111 發表於 2017-10-15 19:07

識得係有朋友同雞結咗婚...之前D舊相好都有一兩個係同客結婚...但全部都係同D ...

問題來了, 在香港做得長駐女都30歲以上, 做到上岸返老家, 可能已經30尾....

大陸比香港早婚, 一般女仔都廿幾歲就嫁人.... 囡囡30尾搵到既對象係會點樣???
我識得2個相熟囡囡
都係同客結婚
回復 走得遠遠喇嘩 #38 的帖子

我覺得香港男人有風度及善良,會多想內地女孩或相好們 她們幸福,會關心及擔心她們,或者我認識內地女孩多,亦好深交,我自己覺得 不用太擔心她們,現代她們的想法都好獨立,不重視結婚,用自己身體掙錢不用依靠別人,自己掙 自己洗,而且能照顧到家人,特別很多都是家裡最大,供弟弟們讀大學,自己搬出去 自己租房或買樓,吃飯買衣服都是自己努力得來,好有自信。
就算客人沉了女孩,她們也不想結婚,只要互相之間 生活覺得舒服沒壓力 都願意走在一起。

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-5-19 20:55