樓主: ccccczzz

[吹水] 其實論晒性價比, 美少女算唔算最抵玩?

一仔多數玩7日鮮
驚熱咪夏天玩HG, 冬天就去老廟洗街平衡返 😂
比多少少錢,享受嘅係自己,最緊要玩得開心
要睇ching嘅budget同埋個心態,如果淨係要出火,咁就1仔啦,如果要埋過程就一定揀酒店女,酒店女肯定多幼幼,有公司統籌,管理都好啲,條女服務都好啲,比多少少條女又好啲環境又靚啲值得嘅
回復 catchuchau77 ##13 的帖子

師兄有時洗樓洗到腳軟都入唔到閘, 行多幾行都冇心機又是旦入一個, HG 都係800-1000 左右姐, 個人試過80% 開心, 1仔就..........40% 機率開心, 只係有得開門之前的估估下, 如果師兄有好介紹的1仔小弟都想再試試1仔

不能同意更多! 開門話400, 入到又有個水蛇春咁長的PRICE LIST, 然後再發現莞式全套580, 要不然就400(吊ONLY) + 100(水蕭+BM) + 50(KISS), 但係都只係得30分鐘, 而且條女個波係冇彈性, 年紀我估都貼近40

酒店大多都係廿幾, 小弟試過800 - 1800的, 地方清潔, 環境好, 自覺唔係雞虫(但本質上係雞虫), 厠所大, 床大, 條女靚, 而且感覺冇咁多人玩過(?), 咁樣條件下, 條J都硬啲
catchuchau77 發表於 2017-12-20 12:02
香港HG女揾笨七多!性價比低!所以極少會食!

CAT兄可以的話得唔得教下小弟去邊度玩好? 等小弟跌小啲
catchuchau77 發表於 2017-12-20 12:13
去咸記食令輕中女!公價魚半,兩魚包吹又唔催鐘!

老廟又真係未試過, 但就知好多雞, 其實要點玩? 可以教下小弟嗎?
多謝分享
呢個論壇由中學生到退休人士都有
對於十幾廿歲後生仔黎講,自然會覺得唔係廿字頭女都食唔落,服務好唔好都其次
對於三四十歲師兄黎講,玩多左自然對服務既要求會更高,但亦會慢慢接受相頭好既三十加
各人有不同需求,好難比較
家家有求,一仔400-500,酒店800-1200
價錢上已經唔同,無得比較既
張床同浴室都值幾佰
回復 ccccczzz ##1 的帖子

Value comparison

Basic 1x1: $400
better appearance: $200?
more service: $200?
Hotel setting: $200?
So total: $1000?

Worth it?
如果食開茶餐廳,一仔。
如果食開米芝蓮,酒店。
採花賊 發表於 2017-11-5 11:27
我覺得酒店會多少少幼幼,整體質素可能叫做好少少,但較為高質都成千,甘樣唔算性價比高,係1分錢1分貨, ...

中肯,如果可以維持800左右唔錯

回復 lsclee ##36 的帖子

中肯, 1仔乜都要另外收費, 加埋以經相當接近酒店

開門價: $400
入房後發現所謂的"全套": $580 (30分鐘)
環吹: $100
出門實價: $680 (30分鐘)
平均每分鐘價: $22.67

平價酒店: $800 (45分鐘)
平均每分鐘: $17.78

一般酒店價: $1000 (45分鐘)
平均每分鐘: $22.22

中級酒店價: $1200 (45分鐘)
平均每分鐘: $26.67

中上酒店價: $1400 (45分鐘)
平均每分鐘: $31.1

所以1仔的以經收緊中級酒店價, 而服務只係酒店入門的水平, 加上年紀和外貌未能達至入門酒店水平, 如果有CHING話有部份的1仔有超水準的服務, 咁小弟會介你去指壓店, $410(45分鐘), 乜都包, 你諗得到的有, 你估唔到的都有, 只係年紀上接近或大過1仔, 至於企企小弟真係未試過, 15分內出野對小弟黎講係超人的體能
mr_recharge 發表於 2017-12-23 12:04
回復 lsclee ##36 的帖子

中肯, 1仔乜都要另外收費, 加埋以經相當接近酒店

過千蚊真係幫襯北上嘅酒店好過,千五蚊人仔90分鐘2Q。

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-5-15 09:10