樓主: himpklog

[新兵問路] 新手上路,求Ching解答

回復 hkkaze #20 的帖子

thanks~如有其他問題可以pm你嗎>?
回復 himpklog #21 的帖子

無問題 不過我都係向其他師兄借料學野

樓主係玩5日4夜(2月26-3月2號),所以我話如果佢鐘意兩度都玩唔成問題!
himpklog 發表於 2017-11-17 02:24
回復 hkkaze #18 的帖子

點解個個ching都睇到4日3夜,,26去2號返...5日4夜  

我冇睇錯呀!我都唔老點D師兄嘅(玩嘢另計),係真係可行而且對行程冇影響我先講話得!

唔好單信ID,曼谷Khao San路,大把假身分證賣,要幾真都得,怕搵錯LB/TS,爬吓文,去D只提供囡囡嘅gogo bar或NC就一定唔會搵錯啦!
回復 dellwtko #23 的帖子

我見到 "曼谷芭堤雅各2day還是曼谷4day" 就自動計左係 4日3夜
回復 dellwtko #24 的帖子

好的,同班老友傾傾先,呢幾日都一直睇文,其實樣樣都想玩
因為未玩過,不過多數都係諗住搵條女一齊飲下酒然後就返酒店過夜
泰國浴都想試一次但係我自己會好吾低玩,因為小弟第一Q好快就派貨
第二下就會好Q耐,早兩日都有同的fd傾過,話會唔會有機會直接溝的囡囡走
4人行,樣子都算不錯,未去到男神個種,平均27歲,不過我覺得呢個機會係零
回復 himpklog #1 的帖子

不過三月一號係泰國彿敎假期,夜場要關門同冇酒賣,所以你留喺曼谷或去芭堤亞都冇乜嘢玩,同你D朋友商量吓改一改期會好D!

回復 dellwtko #27 的帖子

哇!!好在仲未book 機票,唔係真係係酒店訓教都得啦,感謝CHING!!!提點
去D只提供囡囡嘅gogo bar或NC就一定唔會搵錯啦!

NC又係咩黎架?
himpklog 發表於 2017-11-17 18:43

Nightclub!
himpklog 發表於 2017-11-17 18:40
回復 dellwtko #27 的帖子

哇!!好在仲未book 機票,唔係真係係酒店訓教都得啦,感謝CHING!!!提點

你同你D朋友早幾日或者遲幾日先去啦!因為呢D彿敎節日,曼谷D場前一晚巳經要早收,芭堤亞好D,我今年五月份彿誕時,D gogo開到當日零晨兩點,佛誕當晚亦遲開門,十點十一點先開,但都要十二點後先賣酒,只有一兩間偷雞十二點前開始賣,大約三分一索性唔開門添!
回復 dellwtko ##30 的帖子

🙏🏻🙏🏻感謝
回復 dellwtko ##31 的帖子

係阿,應該都係遲幾日先,早幾日的機票都係貴

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-5-17 20:08