[粗人粗語] 有冇50,60歲人去玩

d女係出黎做生意,睇錢唔睇人架
小弟都已經入五,尚未登六,仍然有活躍於囡囡間。桑拿、樓上骨,141,仍然繼續唔俾佢停。只喺目標同心態唔同咗,以前會揾啲廿歲出頭嘅,宜家三張幾嘅先覺得佢有女人味。做起嚟嗰種感覺先入心入肺,同埋宜家唔會再周圍揾,來來去去都喺嗰兩三個。
有錢就得
我見過棟支野都爬樓梯
When I was young, I can make love successfully with any women. But I become old, I find that I can only make love with women that I like. Aging is a terrible thing.
為何不可以,我也接近六十,每星期三,四次美少女呀
聽啲女講六十既都有好多,年紀更大的都仲有。

話時話,年紀大唔出去玩女,唔通坐喺屋企等「偶」臭?
其實間中玩吓女,個人都會精神啲、同有活力啲既。
我都登陸啦、嘛一樣出去浦。

囡囡好多都唔會咁唸法
佢地會認為一個客一單生意
佢地好多都係用生意角度去睇一個客
只不個有好多客會用左情人角度去睇囡囡
原來咁多師兄都登陸!話時話、唔係條條都認錢㗎!我洗樓時、就見過d女唔做阿伯生意!
tailowan 發表於 2018-1-28 19:30
原來咁多師兄都登陸!話時話、唔係條條都認錢㗎!我洗樓時、就見過d女唔做阿伯生意!

怕馬上風卦!
有。。成日見到個呀伯揸住拐杖腳震震要個後生仔扶住行去一樓一。。
有。。成日見到個呀伯揸住拐杖腳震震要個後生仔扶住行去一樓一。。
回復 wpc-nl ##1 的帖子

囡囡要錢,老少通殺。
我都快入伍了,年齡不同,玩法也不同,好多時去骨場見到年齡仲比我大既客添啦
六十歲人去玩
大有人在,响一仔見過唔少大大師兄,有心有力,希望他日自己都咁勁!!!
只要擧得起,夠錢比,年齡冇關係
七十歲強姦犯都有,何況5、60

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-5-21 15:33