樓主: wpc-nl

[粗人粗語] 有冇50,60歲人去玩

試過有次入閘後,係cctv見到個師兄企係門口等,個囡囡話係熟客,咁我話要唔要比佢先,囡囡話唔需要,話個師兄唔係做,話佢次次嚟要囡囡用力打佢踩佢,到完事出門,見到個師兄目測都有7字左右,甘5,60歲都仲好後生吓啫,況且去得搵囡未必個個都要做既,過吓手癮心癮都叫滿足
好耐之前喺合宜見過有個亞伯揸拐杖,要個女女出黎扶佢慢慢行入去,目測7O有多
囡囡出得嚟做都係認錢唔認人喇,總之有生意就做,最緊要有錢比!
有錢俾話之你120歲
回復 artlo ##11 的帖子

你講得無錯
有錢點玩都得啦
咁老仲好。。好多囡囡中意老嘢。。

最唔受歡迎就係酒客。。之後就係南亞同黑鬼。
回復 wpc-nl ##1 的帖子

你應該問有冇五十,六十歲的雞

我知道好多都30尾先去做....有幾個到識咗成十年..同其有D做得仲耐過佢做係到....你話有50 歲一D都唔出奇...
年紀大就要對自己好D,反正要玩就要揀有質素的,一系做的花様新鮮D,一系玩感情,50,60仲未退休有收入,正是銀彈最足之時,囡囡梗做。
玩女不分年齡
5,6十歲,吾去玩,吾通七八十要人扶至去咩
我都就快入伍啦, 一星期玩二,三次. 不知幾好精力呀.
有錢既話起十飛又如何~

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-5-18 02:03