樓主: mr_recharge

[一樓一] 洗樓洗到腳軟

mr_recharge 發表於 2017-12-18 18:35
回復 jokerjoe ##8 的帖子

NANA: 工作中之餘仲要有師兄門口等, 唔通我又跟機咩, 個棟數好多人洗樓咖, 好多時都唔洗自己按鐘都有得睇

輪街症就嚟絕種,仲唔去湊熱鬧,等幾時
回復 mr_recharge ##17 的帖子

行六棟ching你都好好精力, 行完起碼軟咗一半
mr_recharge 發表於 2017-12-18 19:37
回復 KAKA.elad ##5 的帖子

你有睇錯, 唔知係替工多所以高質還是一直都高, 果日係有好野, 只係衰心多, 又諗住酒店都係600, 佢居然開500, 所以又再洗過, 洗完先黎後銀悔

酒店多數800以上喎
太子咩位?
回復 dolbysnoopy ##24 的帖子

太子酒店好似係600 有交易, 有冇師兄試過? 伏唔伏?
minsmthg 發表於 2017-12-18 20:18
回復 mr_recharge ##17 的帖子

行六棟ching你都好好精力, 行完起碼軟咗一半

仲要每棟都起碼2-3 樓, 有啲仲係4樓, 所以先整返個600 DUP + 做, 回一回氣先, 不過呢4樓果棟可能唔多人去, 反而囡囡有心機啲, 但就唔多後生, 三十中左右, 不過個波都係有彈性, 個人對彈性呢家野十分重視

試過廿頭果啲都已經唔彈, 只係軟, 一啲手感都冇會唔開心, 如果仲要DOR的話, 個人覺得錢已跌左最少一半
攪完出閘之後落樓梯果下重腳軟la
多謝師兄分享一定試下
mr_recharge 發表於 2017-12-19 11:16
回復 dolbysnoopy ##24 的帖子

太子酒店好似係600 有交易, 有冇師兄試過? 伏唔伏?

酒店之前試過,好多係掉包,老點你去另一區酒店或full booking。
回復 dnlmdnlm ##28 的帖子

小弟年輕力壯, 棍棍有力, 落樓係唔會腳軟

只係行得多又上樓梯得多先會腳軟, 果日足足行左20層樓都有啊.......
太子洗樓質數好一般

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-5-17 18:22