樓主: skcat

[西南地區] 貓仔賀歲昆明河口團2月16-26號屌足11日

skcat 發表於 2018-2-18 21:00
ok!影多啲正越幼比你地睇!

我想知成個行程洗費要幾多?
catag 發表於 2018-2-19 06:21
我想知成個行程洗費要幾多?

睇你去幾日,我預一萬人仔玩11日,唔計來回高鐵票要一千人仔,漢京住一晚三魚左右,(首晚288,次晚360),快仔一魚,包夜要七魚。
回復 skcat ##36 的帖子

嘩!師兄好勁啊!
多啲幼幼相及視頻就最好喇!
今日由蒙自坐早0824火車出昆明,到了一點即去酒店拿房訓一陣,訓飽即去火車北站附近舞廳玩摸摸舞。先去新潮,入到買入場飛15元,入去好多令中女!正!

入到去見一件高佻模特身型貴氣令中女,越望越落晒口水,就請她亮燈時一齊跳part舞聊聊天挑挑情,當熄燈了,我就毫不客氣十八摸,白滑彈手美乳越摸越停不了手,左手渣波捽蓮右手伸入底底摸蟹,爽到不得了!

囡囡就邊摸我蓮邊摸我小貓貓,摸到勁硬佢就同我起機,手法一流,終被佢打出米青大爆發!完事發了一魚紅包給她!

現時過年囡囡説過年熄燈一節(十分鐘)兩草,平日收一草。我問過其他狼友説給一草就ok,咪九理佢!不過玩得開心就得啦!最緊要開心!
回復 skcat ##4 的帖子

仲貴過搭飛機,時間長價錢貴
gn01794315 發表於 2018-2-22 13:36
回復 skcat ##4 的帖子

仲貴過搭飛機,時間長價錢貴

春節假期來回河內機票請問幾多錢?
漢京真係男人天堂呀
風塵小胖俠 發表於 2018-2-23 04:57
漢京真係男人天堂呀

系呀!好多港男黎河口首選住呢度,落樓就有女屌,方便!
回復 skcat ##50 的帖子

師兄你喺米認識可靠的雞頭?可否pm我?我都想試一去河口玩下,但看其他留言貼又講到河口現在好差...係米要像樓主一樣認識好雞頭才有好囡囡食?
另外,能告知昆摸摸舞場所名字嗎?睇你描述都好過引下喎!!去到一定要試!

另外樓主我見你又拍片又影相,是那邊都能這樣拍?定係因你同個媽媽生熟,先至比你拍架咋?
skcat 發表於 2018-2-12 17:27
由於春節期間深圳來回北京轉海參崴機票太貴了,現轉戰雲南河口,2月16日早上深圳北坐高鐵去昆明,玩2日再坐 ...

屋企濕鸠十一日
williechu 發表於 2018-3-8 17:50

師兄你喺米認識可靠的雞頭?可否pm我?我都想試一去河口玩下,但看其他留言貼又講 ...

我冇識g頭,上去睇啱先揀女食。
摸摸舞就百度地圖上,打“歌舞廳”就會揾到。
williechu 發表於 2018-3-8 17:59

另外樓主我見你又拍片又影相,是那邊都能這樣拍?定係因你同個媽媽生熟,先至比你拍架咋?

我系偷偷地拍,要小心啲咪亂黎,唔系後果自負。

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-5-19 01:11