[吹水] 無車牌你可以嗎?

無得車我好難硬,就算條女幾正都係咁話
所以好多時都搵啲有得車,就算樣或身型無咁好照食
無車牌小事,有d囡囡面,耳頸更加有些連胸都唔比錫,咁樣幾靚女都無用。
非常認同, 大家有無大/小車囡囡介紹?

冇車牌真係差好遠
各師兄,請問是否在你入門口已問定囡囡有沒有車牌?
無車牌不特止,仲要服務麻麻 一定唔會反食
無車唔緊要,有時你好我好,不過最討厭格手,不過又試過做到一半囡囡主動車埋嚟,比佢嚇一跳。 又試過講到明無得車,做完佢主動細車都有。
無車唔緊要,有時你好我好,不過最討厭格手,不過又試過做到一半囡囡主動車埋嚟,比佢嚇一跳。 又試過講到明無得車,做完佢主動細車都有。
冇車牌同屌吹氣公仔冇分別。
moneybaba 發表於 2018-3-5 19:53
依大半年我都食開泰或鬼

有車牌我先去馬,無車牌幾正都係假

冇車牌梗系唔得啦

但如果冇車牌同有得車但口很臭比,各位師兄又會點揀?
我就寧願冇車牌,因為仲可以搏下大霧
wilson86 發表於 2018-3-9 23:20
冇車牌梗系唔得啦

但如果冇車牌同有得車但口很臭比,各位師兄又會點揀?

口很臭真係好難接受
magicben 發表於 2018-3-8 14:29
無得車我好難硬,就算條女幾正都係咁話
所以好多時都搵啲有得車,就算樣或身型無咁好照食

師兄有咩好介紹 可以私我嗎
一仔想有服務真係唔洗諗 有服務有回頭客 除非係有證
但9成都係7仔 去呢D地方服務就預左無 只係揀個樣好少少過下癮
環吹制服乜7野加加埋埋,去兩次夠你食一次HG 咁你寧願一個月食兩次正野
定係一個月打4次飛機,半個鍾都唔到就88,想入閘前搞下MODE都唔得

不過時不時都會去附近望下,西灣河果頭仲要得兩間一仔,真係想行都無,
自己都算報生,對住30以上果D保養唔好真係咩MODE都無,唔明點解7日都可以咁差
問親都係乜7都無,LIN都唔比錫,唔好話車牌,真係吊公仔-.-

玩過酒店真係反唔到轉頭,乜7都有仲要自動波,淨係個境都贏曬,只係好難BK咁解
奉勸咁多位CHING無服務真係唔好食,返去打個飛機度火就無左,人都清醒D
得既
有時都要問下自己點解冇得車
基本上好多囡囡都無得車
回復 moneybaba ##1 的帖子

想食靚後生鬼妹又有服務, 就要去德國 fkk club, 環吹大車食鉋口爆, 都係 50-100 歐元

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-5-15 05:57