[吹水] 無車牌你可以嗎?

無車牌唔會考慮
用手機回應 supnew #43 的帖子

fkk呢啲要質素好嘅通常好格涉要自己揸車去...
車牌真係有要feel先得.....考下考下咁好玩d
CWHJ 發表於 2018-3-9 14:14
無車唔緊要,有時你好我好,不過最討厭格手,不過又試過做到一半囡囡主動車埋嚟,比佢嚇一跳。 又試過講到明無得車,做完佢主動細車都有。

有次都係,問過兩次都話無車,但見到靚幼就唔理入閘,搞搞下囡囡高興就大車,考到車牌重開心………… 又有個搵左個靚女十幾次都係嘴面,終於考到大車
icefury 發表於 2018-3-12 02:30
回復 moneybaba ##1 的帖子

講開kiss 尋日叫雞.吊完個泰妹.行到對面街見有個企企好撚正.

請問師兄邊度有甘正囡囡玩,可pm ?
車牌唔易考
試過有條女,吾比車都算,我都吾太想勉强佢啦,但係連狗仔式都話吾肯,連女上男下都吾肯,我問佢“小姐,你吾係呀嘛,咁我返去打飛機啦,洗能出黎玩呀”, 佢居然答我話怕痛喎,屌……,我都冇晒心情,走去冲涼放低4魚走人
唔會有下次
好撞手神,有排連續幾次都有車,仲要大車,7day定陀北都車到,但最近幾次都冇,試過車真系有d返唔到轉頭,有得車成件事好唔同,感覺對方都有d投入(即使都系交戲),感覺似兩個人真系做緊愛,冇得車一哄埋少少系咁寧頭,佢叫到幾好戲都好似強姦緊佢咁同埋呢d反應動作系話緊比你,唔該你快手d射完走人,真系比港姐你屌都冇癮,我念以後食到有得車既要集底先得
用手機回應 gmonetwo #52 的帖子

非常之同意....
擰面, 閉眼, 吹又合埋眼, 屌又合埋眼....差好遠。
有車, 有eye contact, 先係做愛。
大部份囡都只係性按摩.... 交都冇交到,冇交流...
回復 routeto666 ##53 的帖子

簡單一句, 比香香你屌都冇曬癮....
贊成 但車牌要考
回復 moneybaba ##1 的帖子

同意,無車牌始終差d
宜家d囡囡要考車牌
Agree, 擰面 is a deal breaker
就冇乜所謂
車牌要考囉
從來都唔車 我有時流牙血 驚奶野

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-5-15 01:25