樓主: tckp1219

[尋人] 太子大南街101至103由美

回復 華倫天奴 ##40 的帖子

當年只搵過佢幾次,但真係好難忘
永不低頭 發表於 2022-8-27 17:55
有咩令到師兄有咁難忘嘅印象呢?

就係
樓上師兄,佢之所以令我地一班曾經搵過佢嘅人難忘,係佢嘅「吹功」!口爆一族至愛👍
其他硬件,講真,就係一般1仔質素啦,但態度好,幾好傾,做起上嚟好配合到,當年係極難walk-in 到的!我記得最後一次聯絡到佢,係巳經book咗時間,點知佢通知我,話有事再約,就係咁…之後就失蹤了🤦🏻
回復 lokielok ##44 的帖子

有段時間好似只做電話預約
小女女 發表於 2022-8-29 15:05
回復 lokielok ##44 的帖子

有段時間好似只做電話預約

佢booking 一個接一個,跟本冇機會做街客,我第一次「搵」到佢係上到去剛剛碰到佢返工!佢就比咗個頭鐘我,跟手攞咗佢電話,之後就電約了。
lokielok 發表於 2022-8-31 18:41
佢booking 一個接一個,跟本冇機會做街客,我第一次「搵」到佢係上到去剛剛碰到佢返工!佢就比咗個頭鐘我,跟手攞咗佢電話,之後就電約了。

呢啲就係 雞運
回復 lokielok ##46 的帖子

我當時幸運地walk in 2次
你地就好啦
我企喺房門口等左 9 個字先入到呀
小女女 發表於 2022-9-1 16:33
回復 lokielok ##46 的帖子

我當時幸運地walk in 2次

我都試過搵由美walk in入,諗返都算有D雞運
ashleyyoung 發表於 2022-8-31 23:29
呢啲就係 雞運

不能同意更多
小弟雞運就真係極麻麻

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-5-17 06:00