[華南地區] 港珠澳大橋正式開通了!貓仔帶你走遍三地齊齊食好野!

謝謝吉吉兄捧場支持!心動不如馬上行動!快去出征開屌吧!
skcat 發表於 2018-11-4 00:50

X嘅
港珠澳唔见有輪椅
skcat 發表於 2018-11-4 00:50

講下17/9冇水冇电半呎泥濘点揾G
珠海出征包膠~

上次到了拱北即去蓮花路尾酒店拿房,沿路見有一正妹問我去不去,但冇理會她,放好行李就出去吃飯,吃飽飽暖思淫慾,去看看一個小天使也沒有。

只好進旁邊村內巷仔找一下,終於見一G婆,帶我去附近看妹,收兩魚包吹。第一個一般,再看另一個大波小隻馬皮膚白滑,ok。

進去冲洗下,上床上套吹奏幾下,騎上來搖説累,男上狂渣波狂屌,搞很久也出不了,她説到鐘不斷催,算了,給家用走了。

然後去吃點燒烤喝罐紅牛,休息一下回一回氣。又再去找妞爽爽。找另一個男g頭,帶去看一高佻靚身型妹,樣ok皮膚小黑有笑容,ok!

入房冲涼後,上床妹細心替我奶蓮,再落力環吹吹功不錯!還有舔袋袋令小貓貓勁硬。她騎上來我渣波狂屌,再坐蓮再男上大車車住來屌!舒服到不得了!最終十億貓子孫大爆發!身心舒暢淫蕩不能移!

看到她興奮到不斷震似是高潮來了!皇天不負有心叫G人!終於來個滿足的一Q!
very good info, thank you
keith88 發表於 2018-11-4 22:20
very good info, thank you

謝謝keith88兄捧場支持!Thanks a lot for your support!
skcat 發表於 2018-11-4 20:49
珠海出征包膠~

上次到了拱北即去蓮花路尾酒店拿房,沿路見有一正妹問我去不去,但冇理會她,放好行李就出 ...

唔講埋係17/9
拱北蓮花路山竹水浸,無水,無电
水退半呎泥濘
老作叫G帖文
老作X猫閪
skcat 發表於 2018-11-4 00:49
謝謝kfliu兄捧場支持!過獎了!希望大家可以齊齊食好野!

76老作猫閪17/9老作蓮花路冇水电住酒店,去巷仔半呎泥濘叫G,离晒谱老作,自己打謝左自己,真正76
chuchucatcat 發表於 2018-11-6 12:47
76老作猫閪17/9老作蓮花路冇水电住酒店,去巷仔半呎泥濘叫G,离晒谱老作,自己打謝左自己,真正76

我和77好有緣!叫鷄飯食都排77號!
IMG_20181106_132354.jpg 收銀大媽個名堅正!
skcat 發表於 2018-11-4 00:49
謝謝kfliu兄捧場支持!過獎了!希望大家可以齊齊食好野!

76老作猫閪

17/9老作蓮花路冇水电住酒店,

去巷仔半呎泥濘叫G,离晒谱老作,

自己打謝左自己,真正76
chuchucatcat 發表於 2018-11-7 09:10
76老作猫閪

ManU 發表於 2018-11-7 00:00
已經俾版主ban晒正身同分身,

重好意思再開分身搞事,

76老作猫閪

(唔去老作猫話巷仔,捉G P0,我玩拱北,珠海,大江南北,除深圳有G P0帶上房外,最多似常平上倉揀囡去酒店食,祖国河山未見過,有就請赐教,係老作猫閪,閪都未屌過先老作,)

11月9號晚去沙咀牌坊酒吧唱K飲酒風流團

各位四台兄弟們有無性趣,今個禮拜五晚一齊出征!夜晚去咀咀酒吧街,飲酒唱K風流團!
請PM我微信號加入微信群聯絡!

消費約每人約兩至三百元,AA多除少補,囡錢每小時由50-100視囡質而定。
有K唱有酒飲有骰盅玩有猜枚,餘興齊齊食宵夜再去玩去特骨咁!

各位四台兄弟們有無性趣,今個禮拜五晚一齊出征!夜晚去咀咀酒吧街,飲酒唱K風流團!
請PM我微信號加入微信群聯絡!

消費約每人約兩至三百元,AA多除少補,囡錢每小時由50-100視囡質而定。
有K唱有酒飲有骰盅玩有猜枚,餘興齊齊食宵夜再去玩去特骨咁!

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖
skcat 發表於 2018-11-7 22:56

各位四台兄弟們有無性趣,今個禮拜五晚一齊出征!夜晚去咀咀酒吧街, ...

76老作猫閪

(唔去老作猫話巷仔,捉G P0,我玩拱北,珠海,大江南北,除深圳有G P0帶上房外,最多似常平上倉揀囡去酒店食,祖国河山未見過,有就請赐教,係老作猫閪,閪都未屌過先老作,)
chuchucatcat 發表於 2018-11-8 18:32
76老作猫閪

誠邀七七參加明晚嘅咀咀酒吧風流團!
skcat 發表於 2018-11-8 18:33

信76
真76
從來只有76分身信76
chuchucatcat 發表於 2018-11-8 18:39
信76
真76
從來只有76分身信76

七七快加入!雙劍合壁天下淫無敵!!!!!!!
skcat 發表於 2018-11-8 18:42
七七快加入!雙劍合壁天下淫無敵!!!!!!!

信76
真76
從來只有76分身信76一

76你只識自己打飛机
用的分身 屌老x/color]
chuchucatcat 發表於 2018-11-8 19:48

我要同七七系咀咀山~格……唔系~系論劍!

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-5-16 20:58