[住宅/民型私竇] 原來土瓜灣都有好嘢食

淫一根 發表於 2019-5-1 21:04
土瓜灣日本城,來咗新囡D小玉,上去會一會,日式口爆,新奇刺激,囡囡享受食腸嘅表情,邊呻吟嗯、嗯、嗯,邊瀨舔咀,酸爽,真係好有征服嘅快感。好回味

請問囡囡乜年紀? 什麽是日式口爆?
回復 Tongchan1 ##41 的帖子

睇下日本av就知道,囡囡25歲左右,皮膚滑白凈,樣都幾靚,服務貼心。
日本城D青春少婦,睇樣又幾後生,著水手裝幾可愛,笑容好sweet,有環保吹,C大波,胸型集中事業線好深,夾腸好舒服。服務專業,技術純熟。不過廳日休假,今晚再返食多次先得。
回復 blacking1 ##45 的帖子

人妻對奶夠柔軟,真波,叫風韻猶存,識做有經驗,服務夠到位。唔講睇唔出係人妻。

多謝師兄分享
昨晚洗了太平地

日本城細細粒,babyface,可愛無辜樣,真係唔忍心大力屌,慢慢呵護住,溫柔對待。
雪白膚質,身體軟綿綿好滑,19歲體質正斗,少有呦呦級數。

真係好Q可愛

真係好Q可愛
回復 litebang ##50 的帖子

去到入面師兄好砌得,竟然上雙鐘,唯有去隔離D出火先,頂唔順。
D都係新到,大波事業線好深,睇AD係少婦 ,白淨大波手感一流。
囡囡好落力,女上位饑渴搖晃,睇住對大奶搖到眼花,要雙手托住先冇咁搖。
有環吹,秘秘傾健談有互動。人妻係善解人意啲,順便可以訴苦,身心舒暢。
依排好大壓力,有人傾下舒服好多。
土瓜灣質素都算係去過咁多個區最差之一。
litebang 發表於 2019-5-9 10:01
日本城細細粒,babyface,可愛無辜樣,真係唔忍心大力屌,慢慢呵護住,溫柔對待。
雪白膚質,身體軟綿綿好滑,19歲體質正斗,少有呦呦級數。

朱咪咪
日本城樓上A房都好好,少見後生女走肥有波(5舊)
多謝師兄分享
回復 litebang ##1 的帖子

分享下戰績先,集齊一同分享,俾咗好多小費噶。先有靚相分享俾大家。
日本城樓上D房,大波真波波,事業線夠曬深,條線靚到冇朋友。服務貼心落力,最突出嘅係佢嘅吹功,環保吹。
一般囡囡,吹吹下牙齒會刮到條腸或者掂到腸仔,佢超識吹,嘴唇喉嚨舌頭完美包含住條腸,柔軟到。
牙齒掂唔到條腸仔,超舒服嘅鯉魚嘴,咀到實一實。頂唔順好易走火,唯有入正題戴套搞。
波波好大,好柔軟,邊屌邊揉邊揸波,粵語叫床動聽有交流,幾健談好好傾。
IMG_6942.JPG IMG_6943.JPG IMG_6940.JPG IMG_6939.JPG

繼續分享,師兄記得評分,我要升級會員級數,多謝支持。
呢條囡對腳超掂,超長腿,股型好sex,推車超一流。及手真波,B波仔。

超長腿靚到流口水

超長腿靚到流口水
IMG_6947.JPG IMG_6928.JPG IMG_6929.JPG IMG_6935.JPG IMG_6934.JPG IMG_6933.JPG
litebang 發表於 2019-5-16 17:47
繼續分享,師兄記得評分,我要升級會員級數,多謝支持。
呢條囡對腳超掂,超長腿,股型好sex,推車超一流。及手真波,B波仔。

Looks really good. Where is she? Thx
回復 litebang ##56 的帖子

多谢分享
请问c兄,日本城在迈亍

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-5-14 07:15