樓主: KYPSS

[新兵問路] 最近都冇乜師兄講momo了

其實之前去都發覺
批囡越來越差
以前果班正好多
四圍睇下試下啦.
人妻最正 發表於 2019-6-26 14:37
我6月頭去momo, 真係冇個揀得落手,因為懶得再去第二度,就揀左個叫Pang, 樣同身材都唔多得,揀佢只因為個 ...

Momo以前就得,近期睇相頭都唔掂,硬件唔得服務一般,而且感覺佢啲女都幾主動撩客外出,冇乜心留係度做咁,呢條女pang我都食過,屬不會返食質素,我2月去時冇book到又夜,剩返2個係度就揀咗佢,入房睇清楚真係有啲後悔,同ching遭遇一樣又係之後不停line我, 叫我再揾佢又話可以約outcall,不過我從來唔玩outcall覺得唔安全,呢條女好主動留客㗎
呢排d 囡唔掂,隔嚟Pretty 仲好dd,從來未試過逆轉
Weepoo 發表於 2019-6-27 21:20
Momo以前就得,近期睇相頭都唔掂,硬件唔得服務一般,而且感覺佢啲女都幾主動撩客外出,冇乜心留係度做咁 ...

睇嚟momo唔使再去啦,呢條女個個客都係咁line,好冇客咁喎
我都想搵时间去探下间铺
KYPSS 發表於 2019-6-24 23:55
聽聞囡同服務都差左好多
唔知真定假

多谢師兄又一精彩提問
上個禮拜去過 真係食唔落
以前掂嗰批女走晒,印象中pang唔係新女,係momo做咗成年,如果掂都走咗啦
Lovehei 發表於 2019-6-30 08:10
以前掂嗰批女走晒,印象中pang唔係新女,係momo做咗成年,如果掂都走咗啦

不過出得嚟玩,難免遇到伏,不過勁line客真係好鬼煩,可能我like鋪鋪清,唔係打算溝女。momo, Addict沒落,又會有其他場彈起, 其實泰國已經愈來愈唔好玩兼唔抵玩,加上啲女現實左同古惑左好多,感覺冇乜癮lu
唔覺,間間都咁上下。
ching  小弟口直  既然有人講過你唔信  就應該自己去求証  吾系開帖再問
Ching問都冇用,momo皇牌走晒無以為繼,留低嘅女可食用率都偏低,新嚟嘅女又未必有食過有report, 你不如直接去momo試下,好過又再問。我同意嗰位ching講,泰國已經冇以前咁抵玩,中伏機會都唔小,自己衡量啦
Weepoo 發表於 2019-6-27 21:20
Momo以前就得,近期睇相頭都唔掂,硬件唔得服務一般,而且感覺佢啲女都幾主動撩客外出,冇乜心留係度做咁 ...

冇book定真係好鬼易中伏,我3月去玩時突然想上機前出多嘢,就咁行入去momo搵女,睇樣冇個掂就揀咗個身型細粒、短髮的(我對短髮有情意結  ),唉~瘦猛猛冇手感,仲要膠細波,唯一可取係服務好,大車、捽碟、毒龍鑽、2Q做齊算係咁,條女乜名都冇記住,因為一定唔會返食,走後即delete埋佢個line
沒人去便沒人說~ 很正常~

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-5-15 04:42