[港島走地G] 北角春街情報交流

多謝師兄報料
請問通常幾點開始會旺d?
好老...40-50歲..無胃口
manchungor 發表於 2019-12-30 19:18
% E' f- G& u# Z. H! t好老...40-50歲..無胃口
9 g- ?! V. i+ H2 T
上次夜晚食左件30白滑大波湘妹子約30,兩魚半包膠吹服務態度皆好!可惜冇再見佢黎!
呢排有冇好野?
尋晚行過, 40-50路
小弟間中都去果邊食飯
5 d$ y* k4 E" L( h  I1 t* Y行過都係見到中女同大媽
一般都大媽,未見過後生女
大媽多
用手機回應 fakami #45 的帖子9 }  Q3 H6 H- `9 C

) _: W4 W9 A* s/ T8 k( B今日咩環境?
raymondlee 發表於 2020-1-2 09:25
8 w! Q; d( b1 p2 y用手機回應 fakami #45 的帖子. ~' k- F+ l/ q" T  X; A( `8 l
# u, Z3 Z9 S7 e8 j( w( y6 j: I  K, Q
今日咩環境?
+ ~) @5 D$ _' K9 j; x
都係大媽橫行
少女比較少* c. a& A% Q8 R9 m* i9 N/ ]3 T
大媽四圍搵食
剛路經見只有十件大媽/中女出沒,約2-3件中女可食,要食後生要去王冠141先有!
唔使後生, 三十頭都好, 下下40路真係落唔到手
crazyben 發表於 2020-1-5 18:30
0 D- o8 O  C+ }8 u3 B, A: |9 q唔使後生, 三十頭都好, 下下40路真係落唔到手

- n* h# r0 Z5 {" ]師兄如果要喺春街揾食,四十路都唔入手,肯定只得返五六十路俾你揀。$ \, N0 p: f; q+ [1 d( n, L" f% J( {+ C
三十頭上王冠可能有,不過環境欠佳,我見過有幾十個唔知跌咗喺度幾多年嘅未開封comdom喺床下底都無人處理,另外服務一般亦欠奉,要食好野睇怕要去遠少少,呢區真係非常一般。
lucaslucas214 發表於 2020-1-5 18:54 : p$ {5 _: X# Z
師兄如果要喺春街揾食,四十路都唔入手,肯定只得返五六十路俾你揀。1 E/ D' \" P$ ~
三十頭上王冠可能有,不過環境欠佳 ...

" |  o( u+ V5 O0 B2 `& V3 ?Totally agree the stage
) d; P+ {5 ?5 t6 X7 a) t# Y$ H
三十頭上王冠: V' L' L  [) O, i! t* N
lucaslucas214 發表於 2020-1-5 18:54
- m- e" A6 s7 S$ g* T' p師兄如果要喺春街揾食,四十路都唔入手,肯定只得返五六十路俾你揀。& o6 d0 n4 _6 R: q, N4 f0 R) S! }
三十頭上王冠可能有,不過環境欠佳 ...

% r! u6 Q% K+ b0 y$ `# }* P多謝師兄分享🙏🏻🙏🏻👍🏻👍🏻
見到多數40幾歲最少...

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-5-15 19:41