[住宅/民型私竇] 陀地集中141地方

但係大觀阿v 對腳真係呢十幾山年冇一條女可以比得上佢
疫情經濟唔好,佢做美甲師都應該有影響,唔知會唔會出返黎做?
dogdog169 發表於 2022-4-1 13:46
但係大觀阿v 對腳真係呢十幾山年冇一條女可以比得上佢
疫情經濟唔好,佢做美甲師都應該有影響,唔知會唔會出返黎做?

係!佢对腳真係在141無人及佢,NC除外!
不過阿V都不是真陀,只系半陀!
師兄同佢仲有聯絡?
saviochin 發表於 2022-4-1 14:42
係!佢对腳真係在141無人及佢,NC除外!
不過阿V都不是真陀,只系半陀!
師兄同佢仲有聯絡?

冇啦,佢冇做大觀之後就失聯。中間只係試過搵到佢個姐妹3徍琪琪但係都話阿V唔會再出黎喎!就算依家阿v年紀大左但我深信佢對腳仍然會保養得好好
dogdog169 發表於 2022-4-4 13:38
冇啦,佢冇做大觀之後就失聯。中間只係試過搵到佢個姐妹3徍琪琪但係都話阿V唔會再出黎喎!就算依家阿v年紀大左但我深信佢對腳仍然會保養得好好

疫情前佢都有揾過我,有D野想揾我幫佢手
saviochin 發表於 2022-4-4 14:03
疫情前佢都有揾過我,有D野想揾我幫佢手

咁即係阿v應該真係完全收山😭😭
dogdog169 發表於 2022-4-8 13:31
咁即係阿v應該真係完全收山😭😭

佢姐妹琪琪你仲有冇聯絡?
琪琪仲有冇做?
saviochin 發表於 2022-4-8 14:35
佢姐妹琪琪你仲有冇聯絡?
琪琪仲有冇做?

我連佢電話都冇拎過,點會有聯絡呢!以前只係walk-in
巴打同阿v 仲有聯絡,應該你比我更清楚啦
dogdog169 發表於 2022-4-11 13:30
我連佢電話都冇拎過,點會有聯絡呢!以前只係walk-in
巴打同阿v 仲有聯絡,應該你比我更清楚啦

我唔識佢姊姝啊!只識阿V,所以才問師兄你?
阿V仲有冇姐妹做緊?
saviochin 發表於 2022-4-11 13:41
我唔識佢姊姝啊!只識阿V,所以才問師兄你?
阿V仲有冇姐妹做緊?

我只知道3街琪琪係炸,其他唔知道喇。
巴打知唔知有冇邊個舊半陀仲有做呢?
係喎,咁當年聲稱去過加拿大讀書唔成果個3街anki 又係咪都係半陀?皮膚好健康果個阿瑩就9成9係啦唔知佢哋依家點呢?
dogdog169 發表於 2022-4-12 13:34
我只知道3街琪琪係炸,其他唔知道喇。
巴打知唔知有冇邊個舊半陀仲有做呢?
係喎,咁當年聲稱去過加拿大讀書唔成果個3街anki 又係咪都係半陀?皮膚好健康果個阿瑩就9成9係啦唔知佢哋依家點呢?

anki好熟呢個名!但一時醒吾起係边個及乜野年代做?
saviochin 發表於 2022-4-12 15:30
anki好熟呢個名!但一時醒吾起係边個及乜野年代做?

約2006年開始做141,2007搵佢係香b.佢以前跑3街
高妹,樣唔太得染金毛都幾串咀
dogdog169 發表於 2022-4-13 13:37
約2006年開始做141,2007搵佢係香b.佢以前跑3街
高妹,樣唔太得染金毛都幾串咀

做馬檻轉做141?
saviochin 發表於 2022-4-13 15:51
做馬檻轉做141?

應該係卦,都係其他巴打報料
dogdog169 發表於 2022-4-14 14:05
應該係卦,都係其他巴打報料

以前合宜有件半陀kelly,有小小痴脷根的,又系幾正,又系有靚腳趾
發利Janice咪真陀1仔囉
saviochin 發表於 2022-4-14 14:38
以前合宜有件半陀kelly,有小小痴脷根的,又系幾正,又系有靚腳趾

呢件真係正,後尾仲有高妹cici 同慧慧同佢哋姐妹翻版法拉。富士山同香b都出現過,
唔知佢哋幾個係咪又係半陀?
風雨下潮漲 發表於 2022-4-17 01:40
發利Janice咪真陀1仔囉

呢個唔肯定,但試過富士有個應該真陀,入佢果日佢生日拎張身分證比我望,見到真係香港出世。不過可惜佢唔夠正食過一次就算喇,不過都2007左右嘅事
dogdog169 發表於 2022-4-19 13:49
呢件真係正,後尾仲有高妹cici 同慧慧同佢哋姐妹翻版法拉。富士山同香b都出現過,
唔知佢哋幾個係咪又係半陀?

師兄都試過kelly,應有一定年資!
據我所知,個幾件全部都係半陀!
saviochin 發表於 2022-4-19 13:51
師兄都試過kelly,應有一定年資!
據我所知,個幾件全部都係半陀!

果陣沙士後,但可惜年少收入都少。吊都只係搵過kelly 1次咁大把。
又問下另外兩位聲稱陀嘅好姐妹又係咪半陀?
1個響唔知左定右小腿有個彩色紋身,佢姐妹(佢好多名,小卡、baby等等)就好似Kelly咁有靚樣冇乜身材皮膚好好有靚腳趾。佢地響合宜出現過
會互相用對講機通訊,雖然房好近。
dogdog169 發表於 2022-4-20 13:50
果陣沙士後,但可惜年少收入都少。吊都只係搵過kelly 1次咁大把。
又問下另外兩位聲稱陀嘅好姐妹又係咪半 ...

冇記錯都系陀北,真糸後生陀地,個個年代唔系走去做NC,就係去跑高鐘啦,當時我在FL食嗰2件陀地,就係做高鐘定酒店轉出來的!

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-5-17 21:35