樓主: WalkingStreet

[指壓囡囡] 太子,春秋,三川,邊間女最後生?

怡春有泰妹?
搵日去試試先~

師兄鳳城囡後生的所指幾大度? 利申很少指壓經驗
Tongchan1 發表於 2020-2-25 19:44
師兄鳳城囡後生的所指幾大度? 利申很少指壓經驗

最後生個幾個係有20尾嘅,30頭都有一批;不過指壓真係玩服務,唔好太追求相頭年紀
小川あさ美 發表於 2020-2-25 23:03
最後生個幾個係有20尾嘅,30頭都有一批;不過指壓真係玩服務,唔好太追求相頭年紀

唔該先。
唔要求好高質,正常樣,請問有冇樣唔太差,有波走肥介紹?
Tongchan1 發表於 2020-2-26 13:57
唔該先。
唔要求好高質,正常樣,請問有冇樣唔太差,有波走肥介紹?

有波好難全走肥,指壓講走肥你預都有小小腩,除非零波麗,可以試下:麗盈、Ivy、CoCo、小君(靚波、服務好、小肉感)
小川あさ美 發表於 2020-2-26 16:30
有波好難全走肥,指壓講走肥你預都有小小腩,除非零波麗,可以試下:麗盈、Ivy、CoCo、小君(靚波、服務好、小肉感)

鳯城?

係,樓上師兄指定問鳳城
回復 小川あさ美 ##25 的帖子

請問邊間指壓好?
小川あさ美 發表於 2020-2-26 16:30

感謝師兄。
收費如何?乜時間去好?
Tongchan1 發表於 2020-2-26 22:43
感謝師兄。
收費如何?乜時間去好?

$430 (全套45分鐘任做),上面D女都三味齊,毒龍環吹帶套做,其他服務玩法自己同囡囡傾,你方便時間去最好
複制忍者 發表於 2020-2-26 22:22

請問邊間指壓好?

睇你要求D咩啦,鳳城女多後生女都多D,不過你預越後生靚女服務就越打折扣。怡春、太子D女偏後生D,服務OK。春秋玩服務,偏向輕熟女,女最平均服務最穩陣

金帝、金悅各有一件鎮宅之寶,法拉、車厘子,聽講指壓算好靚女;三川金田都係只食過一兩件,就唔多口評價呢幾間場了

金多港、金豐就環保中出女多,有後花園囡囡,適合鍾意打怪獸嘅師兄
複制忍者 發表於 2020-2-26 22:22

請問邊間指壓好?

個人建議,想食後生偏相頭去鳳城揾,碰碰運氣;想穩穩陣陣嘆下指壓服務去春秋,玩開先再去其他場探索。我主打場係春秋,幾件相好都係個到,肥媽家教好,三味一定有,其他服務自己同女傾/熟左睇下玩唔玩到。

始終覺得要後生靚女,唔要求服務.....去一仔插吹氣公仔好過啦。上指壓去直接講自己要求等Keeper帶女比你睇就得,睇啱就開波,春秋鳳城都算老實,唔會亂帶女會“盡量”滿足你要求,不過記得“實際”D
回復 小川あさ美 ##32 的帖子

多謝你詳盡資料
小川あさ美 發表於 2020-2-27 11:17
睇你要求D咩啦,鳳城女多後生女都多D,不過你預越後生靚女服務就越打折扣。怡春、太子D女偏後生D,服務OK ...

師兄你講件法拉同真人有幾分似?
Tongchan1 發表於 2020-2-28 00:04
師兄你講件法拉同真人有幾分似?

真人??叫法拉,唔係似X法拉.....細粒細波靚樣有服務(指壓計)
回復 小川あさ美 ##32 的帖子

春秋有咩好介紹?
回復 WalkingStreet ##1 的帖子

我建議去怡春。經常會有新野
我都想試下!謝謝師兄們!

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-5-21 12:34