樓主: williechu

[援交女友(PTGF)] 請問有沒人食過相中呢個 IG嘅所謂PTFG?

熟客ONLY?
算9數啦。。。IG嗰啲一係就麻甩佬賣相,一係就港女開天價 。。。 冇筍嘢嘅
邊有咁多真想
回復 williechu ##1 的帖子
: ?" ?) Y/ u1 N/ f" Y& w2 F5 T0 L6 p8 j/ N, I. @+ @5 {- T
4 L6 u. [  Y2 M2 Q- ]6 u! V6 b
師兄,幾錢呀?可否分享聯絡?
我就唔信啦, 有無CHING試過?
皇泉 發表於 2020-9-27 20:12 ! E' t% {4 x- d& y; K
都唔明點解而家仲有人會信呢D野?
8 c! }6 ?& o0 a' p- @4 s9 e' V好老實講句!!第1:買乜撚野相?上網要咩相有咩相!!要比錢既咩??% O! r, Z$ l/ T) h
第2:好老土 ...

7 j3 Y$ ~/ e' A1 d6 iYes, we are not IDIOT 😄
全香港既水魚多嘛!
通常背後系男人
唔會試
成日俾人昆,因為太天真
) \5 Z& O+ B5 N; ^6 N
; H2 r/ E) ~8 P, d: A$ j$ l見人推呢條帖我又講下搵ptgf經歷
7 f; v) v+ ^9 E! @' ]
3 f( {  `0 t+ }2 t4 o由6年前開始大概搵過7,8次,頭幾次喺已收皮嘅大人網搵,我算好彩都係嗰陣其中幾個最紅嘅陀地,而且係正嘢,後來係啱啱反修例前經4台師兄介紹,食到個堅正yr2大學生又高挑大波又靚又gff嘅,不過好快就冇做,後來疫情初期佢介紹左個cx空姐朋友,冇咁正亦冇乜技巧,但勝在純同真空姐,佢只係做左好短時間,之後喺twitter搵過幾次,但嗰啲差幾班,不過平所以唔算dm
" `4 y5 u7 T* {$ V  x8 H: R' u( Z+ D# @6 A; ]& e
而家太多假唔會再搵新,而且大多轉做電子雞,做呢種唔駛露樣唔駛賣身安全得多,慘得過有大把人肯比錢,所以啲人鬧佢哋都㗰鳩氣,講真有邊個囡囡想出嚟賣身?
回復 williechu ##1 的帖子
6 u4 u4 r8 i7 i7 C! I5 ~! M! H
. Y. G% {1 p0 p6 |0 NNice work and good job

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-5-16 10:30