樓主: W118

[其他] 洗完板未?

睇開D
iandbilly91 發表於 2021-1-8 12:30
回復 darkchris999 ##35 的帖子

佢PM過啦。

哈哈冇所謂,電視都有日日賣廣告,邊個廣告唔贊自己野好既
iandbilly91 發表於 2021-1-8 12:30

佢PM過啦。

我唔知邊個係你微信,唔明你咁唔鍾意點解唔刪除我嘅

佢PM過啦。

你一次都冇幫襯過,點解成日玩針對呀!
回復 yiuyiu1168 ##50 的帖子

先講對唔住。我其實都係路過吹水,吹水總要有對象,且都係fact,但如果影响到你image,我真心sorry!

"我終於明白咪叫做岩聽就咪都得,forum幾時變成咁?? "
iandbilly91 發表於 2021-1-15 11:11
回復 yiuyiu1168 ##50 的帖子

先講對唔住。我其實都係路過吹水,吹水總要有對象,且都係fact,但如果影响 ...

要求加我微信,但係一次都冇幫襯過,咁點解我係你針對吹水既對象?
仲有我朋友圈影響到你,可以屏蔽或者刪除
朋友圈係方便啲師兄預約,即日有位或者約滿都會通知大家
朋友圈寫無限出火不另收費,這樣也叫自吹自擂嗎?
奈何無端遭受惡毒誣衊,竟然無人出來說句公道話, 以致於無心再繼續重振雄風的工作。本大師服務過的客人沒有不滿意的, 從未有過客人的負評,誣衊者是沒有幫襯過的別有用心的人, 他們的目的達到了, 我不想再扛了, 決定在二月中退出江湖。

係咪真架柒頭? 咪𠱁我開心喎.
真係想知你唔打飛機唔呃人仲識做乜.
喇! 咪話我地唔俾機會你講公道話, 你搵個真正用家出黎幫你出份報告, 唔好用埋D對話圖呀分身呀乜乜柒柒.
行走江湖咁多年, 如果連一個客人幫你介紹都無, 你吹到自己點回春聖手都只係你既性幻想咋.
依度141係出報告架, 唔係用黎吹水唔抹嘴,OK?

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-5-19 12:18