[MB男同性/同志(只服務男性)] 公廁內會有人真做嗎?

我都鍾意俾人望住尿尿
我好想鍾意睇j. 又想俾人睇。感覺好,high
好似好刺激....有點想試...
奇怪從末見過的奇境
2 j% Y0 n( S2 v1 ~
請問邊個公廁?我去開红磡嗰公廁
紅磡邊個位?
我試過比人半推半就之下插入 嗰時一路比人插 另一個就要我含 : ~7 z& D# r8 x2 w0 A
可惜嘅係我差少少比佢插到射 但流咗好多透明嘅嘢
在温泉区的玻璃公厕试过,但是不会试第二次!还不如去海滩
% Z( Y% j: {% p! J9 N* ?
回復 wsq6000 ##28 的帖子
2 x% I# n# V6 f5 A/ q! z
$ g6 t1 i. T( L, x; W. O去好多次公廁,從未見過
依家好似少咗好多。有無介紹
回復 ranvier ##22 的帖子
& l- t% t6 c+ d! H
5 N' h8 c( d/ b6 u, Q可以一齊玩,我中意含卵
kk92 發表於 2022-1-4 17:28
3 e) N; E! y$ b6 |回復 ranvier ##22 的帖子8 u( [  ]+ N8 q6 W

l6 G! p- U$ z) {可以一齊玩,我中意含卵
+ H) |5 w+ r- s: k9 W
你想係邊度唅人?
回復 acm二oo七 ##32 的帖子
2 H; N- K  h# L- I/ t& S
& |+ d2 S9 e) S! k賓館
以前好多公廁有人睇人呵尿打飛機。好剌激。但依家唔知邊度有。
有冇睇"叔叔".. Q+ Z# ^) ~' ]$ d2 t
我覺得上桑拿玩好D.
flyboyyy 發表於 2022-2-18 12:39 4 C' j/ b* M2 ~
有冇睇"叔叔".
  L. c' ]% G0 E0 \  A! |我覺得上桑拿玩好D.

# i' b' f" d  u. _5 @$ f0 U0 n要等桑拿開
試過著住啲女裝內衣去公廁畀啲麻甩佬,睇到佢哋碌9出嚟打,跟住叫我入去幫佢含撚,之後俾佢吊埋。爽!
Noahpoon 發表於 2022-3-6 17:02 5 b1 m9 z3 ^$ W0 g: e. n4 ~2 @- D
試過著住啲女裝內衣去公廁畀啲麻甩佬,睇到佢哋碌9出嚟打,跟住叫我入去幫佢含撚,之後俾佢吊埋。爽!
) v1 a2 N2 y: q4 x* ^" B
去邊區公廁多,又幫我含,比我吊啦. z$ b: t# d: J2 c0 j
彈出彈入 發表於 2022-3-6 17:09 + a3 @9 }" e! a- S* T( R* E
去邊區公廁多,又幫我含,比我吊啦

0 f6 A4 b4 F$ g: D8 ^+ g! N通常會落大南街。

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-5-19 23:38