桑拿一问

wongwingkin 發表於 2021-5-14 20:47
想屎都難,宜家就算去到都吾受外國人玩,特別係中國人。

🇯🇵仔簡直妖言惑眾,惡意抹黑偉大黨領導嘅🇨🇳!

1)🇨🇳從沒輸出新冠病毒!病毒系由🇺🇲實驗室研發出來荼毒人類!
2)🇨🇳從沒強迫新彊勞動,種族滅絕。全是西方大國眼紅🇨🇳發展急速,砌詞嫁禍!
3)🇨🇳從沒對國民進行任何思想教育!歐美各國詫異全🇨🇳人民團結,殊不知13億人民孕育於地靈人傑嘅🇨🇳,人人與生俱來愛黨愛國!

相反,正當全球疫情水深火熱,偉大嘅🇨🇳科研人員憑著高度智慧同不屈不撓嘅精神研發出新冠疫苗,普渡眾生!

🇨🇳堅決反對任何外部勢力阻礙🇨🇳維護領土完整,將🇹🇼從🇨🇳分列出去!
🇨🇳打敗🇹🇼同滿清政府,以下系滿清版圖,領土完整實至名歸!

滿清得吳三桂之襄助入關打敗明朝,而大明又將蒙古韃子驅逐出關,解民倒懸,元朝幅員同樣理應納入🇨🇳管治,合情合理!

堅決反對部份繁體網站作出以下謬論:

守株待兔 發表於 2021-5-14 22:02
新加坡又山閘,邊度都唔洗去

好在日本AV沒有因疫情停產,睇片打飛机都可頂多排
Winston91 發表於 2021-5-14 07:07
If you don't mind a quickie, you should try Tobita Shinchi in Osaka. Foreigners are welcome.

I will keep that in mind if I ever made it to Japan.
wongwingkin 發表於 2021-5-14 20:47
想屎都難,宜家就算去到都吾受外國人玩,特別係中國人。

That is always the problem.
酷新丁 發表於 2021-5-15 01:02
That is always the problem.

被拒之門外感受實在難受,好多人為此努力學習日語,然後再試。
wongwingkin 發表於 2021-5-15 11:50

向唐兄,cyber大哥學習,哈哈哈
阿力達 發表於 2021-5-15 18:51
向唐兄,cyber大哥學習,哈哈哈

唐兄答應幫我問黑服大叔的,Ken兄玩就太高層次啦
wongwingkin 發表於 2021-5-15 19:34
唐兄答應幫我問黑服大叔的,Ken兄玩就太高層次啦

我見過好多報告話,就算代問,黑服見你始終係個唔識日文噶,多數都say no的。。。原因係女女溝通唔倒,所以唔接。。。除非,你搞果陣,唐兄坐一邊觀摩,一邊翻譯。。。
阿力達 發表於 2021-5-15 21:07
我見過好多報告話,就算代問,黑服見你始終係個唔識日文噶,多數都say no的。。。原因係女女溝通唔倒,所以唔接。。。除非,你搞果陣,唐兄坐一邊觀摩,一邊翻譯。。。

只能如此…………
阿力達 發表於 2021-5-15 21:07

叫唐兄示範埋点食
我愛六六八 發表於 2021-5-14 22:54
🇯🇵仔簡直妖言惑眾,惡意抹黑偉大黨領導嘅🇨🇳!
  {:6 ...

開玩笑咁講,其實蒙古帝國統治好多國家,統治俄羅斯比中國更耐,所以俄羅斯應該統一埋中國,不過其實侵略係點都搵到理由的
wongwingkin 發表於 2021-5-15 11:50

真唔真啊,咁樣會學得到?不如單身的直接飛埋去日本,想唔打飛機就要一定要講到日文先溝到㗎妹
K20C 發表於 2021-5-16 01:05
開玩笑咁講,其實蒙古帝國統治好多國家,統治俄羅斯比中國更耐,所以俄羅斯應該統一埋中國,不過其實侵略係點都搵到理由的

所以每次全X大會結束后發表會議結論時

總是擘大喉嚨兼歇斯底里地高呼會議結論

1來以示理直氣壯,2來講完之后自己信❤及信念都強D!!!
K20C 發表於 2021-5-16 01:11
真唔真啊,咁樣會學得到?不如單身的直接飛埋去日本,想唔打飛機就要一定要講到日文先溝到㗎妹

讚同!🇯🇵人識英語嘅5多,就算講到嘅D口音刀聽屎你!

If one has the time and energy, of course learning the language is the best option. The easiest way is to get a Japanese girl friend.
K20C 發表於 2021-5-16 01:11

呢個動力好大,溝通到就玩到。我試過俾D黑服玩,問我D日文單字識吾識解,識咪多幾條你揀啦。有時G虫上腦,都可以同D囡囡日文溝通到的,你識講小小,D囡会安心好多的。
酷新丁 發表於 2021-5-16 03:55
If one has the time and energy, of course learning the language is the best option. The easiest wa ...

一個咁少
我愛六六八 發表於 2021-5-16 01:37
所以每次全X大會結束后發表會議結論時

總是擘大喉嚨兼歇斯底里地高呼會議結論

要交足戲比大大,唔係點升官發財
wongwingkin 發表於 2021-5-16 09:24
呢個動力好大,溝通到就玩到。我試過俾D黑服玩,問我D日文單字識吾識解,識咪多幾條你揀啦。有時G虫上腦,都可以同D囡囡日文溝通到的,你識講小小,D囡会安心好多的。

咁師兄可以報班學日文,話唔定又識到靚女

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-5-16 15:42