樓主: slave_11111

[粗人粗語] 有冇Ching 試過追到囡囡?

magicben 發表於 2021-10-27 19:05
相好有叫我追佢
但係大家價值觀唔同真係唔會長久
都係留精不留情算數

我都係過來人,相好成日話想同我結婚生仔,同聽得多個人都「純」晒,同埋佢地好識捉男人心理,知道用咩說話會令到你心思思
magicben 發表於 2021-10-27 19:05
相好有叫我追佢
但係大家價值觀唔同真係唔會長久
都係留精不留情算數

我都係過來人,相好成日話想同我結婚生仔,同聽得多個人都「純」晒,同埋佢地好識捉男人心理,知道用咩說話會令到你心思思
免費的最貴!
oliverngng 發表於 2021-11-1 13:19
免費的最貴!

雖然我係俾舊價,叫做有啲著數
但我次次一定俾錢
回復 magicben ##65 的帖子

一定要俾錢,一買一賣先玩得安全
想技術好溝個MK妹返而仲好玩
oliverngng 發表於 2021-11-1 13:19
免費的最貴!

講得相當正確
ching沉船?
未追到,你就係客。係工作,服務一定維持水準.
追到了,唔俾錢嘅就講感情,咁就係你就佢:

要體諒佢攰,死魚啲求其啲時間尾水啲⋯
會話你應該錫住佢,隨時吹都唔幫你吹。
服務無哂,因為講感情唔應該計較服務逐樣數,
唔夠錢使就叫你江湖救急大舊大舊問你攞.
唔使俾錢時都可能好多麻煩嘢搵你相量,
因為‘信得過你’~佢煩惱嘅嘢你實有份煩埋一份.

於是溝雞就係 錢同心力 都俾多咗,
然後服務變成 ‘真 but 差’ 嘅情況。
連埋牙次數都可能會少咗因為你要讓路俾搵真銀嘅客.
講感情單次無錢就只能攝垃圾時間,
甚至等到夜佢話好攰仲可以放你飛機. 叫你體諒佢攰.
(然後你一筆筆大手俾嗰啲佢又可能詐詐諦,
    唔會喺床上回報返俾你)

所以溝係完全無性價比嘅。

餐飲餐食餐餐清起碼夠穩定。
Necro 發表於 2021-11-11 12:34

畀師兄講中曬
slave_11111 發表於 2021-7-29 20:47
好奇一問,追到之後上床有冇分別? 會唔會同平時撳鐘仔一樣服侍?

有,差唔多20年前,當年去合宜6/F左邊尾二房一個女女,走既時候同佢交換左 MSN,之後傾左一排,有次佢心情唔好,我就講笑咁話過去陪佢,佢話好呀,果晚咩野都無發生,又無叫我比錢。之後既 Weekend 我又話上去陪佢,佢又話OK,咁果瞓瞓下搞下佢就中出左佢。瞓醒覺仲一齊去左食早餐,送佢返屋企。咁就一齊左啦。

有冇分別,當然有,就係去佢屋企過夜同有得中出囉。佢M到試過口爆。
Necro 發表於 2021-11-11 12:34

我好彩喎,我識果個唔打麻雀又無街數,同左我一齊之後,返少左工,通常星期五早收工同我食飯,之後weekend 係佢屋企過夜,瞓醒行下街,幫我做下 facial,去街市買餸煮飯,係屋企睇下電視,一毛子都無問我攞過,同我過第一年生日仲買左隻幾萬蚊既手錶比我。
回復 ucc ##73 的帖子

咁你一無阻佢返工,二來佢都有啲錢剩可以揀工返,
咪過得下開心日子囉。

如果遇著緊錢洗的女就唔會放鬆節奏.
呢行食青春飯,大部分女都係趁熱搵多啲㗎啦~
咁一般討論就 skip 咗個別例子居多.

即係師兄你係搵到個夾嘅無錯,
但你朋友問你話佢沉船嘅話,你唔係會當自己係典型,
同佢講照去唔使怕下哇?

同埋你第一次過夜無搞人,應該就加咗幾多印象分嘅.

然後你覺得佢繼續有返工算係平常事,
可以平常心面對嘅.
但其他師兄好多係好似有潔癖咁㗎嘛?
‘你收得我錢就只可以同我一個上床’ 咁樣諗嘢㗎嘛⋯
嗰啲點樣會有好結果呀?唔好玩啦⋯
weareafinecity 發表於 2021-8-3 18:44
精都唔好留
棄置於袋中

袋都唔好用,有中出完睇住流返出來😂
weareafinecity 發表於 2021-8-3 18:44
精都唔好留
棄置於袋中

袋都唔好用,有佢中出完睇住流返出來😂
Necro 發表於 2021-11-18 12:22
回復 ucc ##73 的帖子

咁你一無阻佢返工,二來佢都有啲錢剩可以揀工返,

我既經歷都真係萬中無一,同左佢一齊之後,佢仲帶左我去見佢屋企人。
可惜最後都係無開花結果。同佢分開左幾年後,佢都已經無再做呢行。
有次行街撞到,原來仲結埋婚生左兩個小朋友。
darkchris999 發表於 2021-11-18 12:36
袋都唔好用,有佢中出完睇住流返出來😂

小弟無吉士 都係錫身啲好
ucc 發表於 2021-11-16 21:19
有,差唔多20年前,當年去合宜6/F左邊尾二房一個女女,走既時候同佢交換左 MSN,之後傾左一排,有次佢心 ...

勁,20年前可能 99% 既人都未識洗樓。但又咁講,20年前肯定係另一個市場,可能客既數目比衣加少 95%,所以根本唔適合做比較,衣加競爭太大,一樓一多人過商場,個個叫雞唔洗錢咁搶,所以溝到係無乜可能,d 撚樣最多做狗
Turnright 發表於 2021-11-11 15:58
畀師兄講中曬

距識條鐵,先唔講比唔比錢,溝到意思基本上係隻雞對距起碼有好感,已經解鎖曬所有服務,打車輪打真軍應該都係基本野,點會好似距講咁,肯定服務會差過普通客?男人溝女,就係為左解鎖服務,如果唔係,溝黎把撚?

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-5-18 04:39