[唱K-GF] 同各位NC同好吹吹水

回復 simonchow666 ##40 的帖子

感激CHing嘅詳細介紹,講返玫瑰園幾年前我都遇過不快經歷,不過我記得冇得就地嘅,另一間玫瑰我就覺得後生女係多啲但依家反而執咗,或者有機會去試試睇吓會唔會有驚喜
不過想講返假如成日都係得一位人兄去推介某一個場反而會令人反感⋯⋯

好耐以前我喺幸運星見過一條女, 似足18歲嘅Janice Man
一直企硬 發表於 2021-8-30 23:03

感激CHing嘅詳細介紹,講返玫瑰園幾年前我都遇過不快經歷,不過我記得冇得 ...

玫瑰園幾年前中過蛇,衰就地,有個受薪既大班幫公司受左,之後一段時間冇就地要上房,
而家有冇就唔喺度大版講喇,
多新女過金旺,不過都係北中女,氣氛感覺比金旺歡迎飲酒唱歌客多d,個別冇咁趕搞野

金玫同旺輝同佐敦4/5樓一個老細,
早2、3年我去過幾個月,不過覺得我介枱識嗰個光頭大班手法麻麻,所以冇去了,嗰時金玫瑰多靚妹不過dry飲既多,之後聽講黎左d新大班帶左d食野枱黎,,夜晚又變左食野場,之後原本好多大班同女都去左佐敦4樓"jade city"
hangten 發表於 2021-8-30 23:06
好耐以前我喺幸運星見過一條女, 似足18歲嘅Janice Man

早幾年幸運星多local𡃁妹,應該係13’-15’前,同上海多好野差唔多時間。
早2、3年我又keep住有去過幾個月,因為個呀媽幾好人,不過已經冇乜local了,中間嗰個大廳好光晚咁用黎跳老舞
今晚都係上左4樓旺輝,女多客多,不過唔多覺特別索既,好既係今晚冇查牌,幾平靜

多謝師兄分享,搵日去金漢探險先,衣家幸運星系咪唔使去?
sfiopzxc 發表於 2021-9-1 23:37

多謝師兄分享,搵日去金漢探險先,衣家幸運星系咪唔使去?

感覺4,5,7 好d👌😉
師兄諗住咩時段去探?
回復 simonchow666 ##49 的帖子

星期四五吧,怕walk in 唔比我入

晚舞應該好d?
一年前去開玫瑰園,都係中年多,有幾個,好似叫文文,雪兒,幾好,有冇兄弟試過,分享一下
sfiopzxc 發表於 2021-9-2 20:25

星期四五吧,怕walk in 唔比我入

師兄walkin介紹枱?可能星期二三四冇星期五咁旺會d?
口試完返黎格幾日同大家分享下ㄚ(師兄可以唔駛講exact邊日上左就唔驚比人知您係邊個客評佢喇)
ching,小弟都係想搵個場,有條女摷下玩下,walk in又怕做水魚,有無好提議或者大班媽咪推介下,感激
而家求其搵條泰妹/陀北坐下台都$600一個鐘起步,仲要好似拳手咁,唉
多謝分享
回復 simonchow666 ##53 的帖子

平日去試下咯,你有冇大班介紹?
我玩開溫馨場,其實家陣啲指壓女都識得著吓啲情趣服嚟增加客量,但啲NC姐姐根本就唔明哩個道理,著啲衫千篇一律而且都唔知幾耐冇洗咁搵鬼坐你咩!我記得早兩三年有次上7樓玩有個媽咪著住條瑜伽褲,反而令我有興趣添
同意,其實唔使好靚好後生,衣著都可以影響食慾

可能我對瑜珈褲有偏愛呱,有時係街見有啲C9都著得好吸引㗎,如果有女肯咁著住坐枱肯定玩多兩粒鐘

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-5-17 08:33