樓主: R15

[曼谷] 人在曼谷,乜都無得玩

我都想去曼谷
R15 發表於 2021-9-14 11:43
尋日終於去左Momo

Momo 雖然走了一班舊人但睇綱頁陣容都簡到既,依家Momo 有冇射人牆簡女🤔真係好懷念泰國玩既日子🤦‍♂️
R15 發表於 2021-9-14 11:43
尋日終於去左Momo

唔緊要啦,起碼有新目標,係香港一係食貴西,一係食老西
睇过当玩左
回復 R15 ##1 的帖子

多謝師兄荒涼報告
我看一些日按也都默默的營業,好想去啊
憤怒鳥!!!! 發表於 2021-9-18 10:00
Momo 雖然走了一班舊人但睇綱頁陣容都簡到既,依家Momo 有冇射人牆簡女🤔真係好懷念泰國玩既日子🤦‍♂️

冇射人牆,要booking. 星期五六日至有

題外話,前幾日再去 soi 24, accdict 仍然唔掂,最後竟然去左pink, 之後仲係佢地門口一齊BBQ 飲酒
唉,都唔知幾耐先可以去泰國現

我覺得空姐店既女都化得超濃妝,點解咁多人鐘意去泰國因為好多囡囡都好熱情😉中秋節你可以起泰國到過節簡返個靚月來賞😁
回復 fatzter ##40 的帖子

C Hing,

Stay turn and keep safe.

Good luck and enjoy
我都想去泰國玩!
下年有衝動辭職去!
抖番一個半個月玩完返嚟再搵工😂

如果有得去曼谷ge話,小弟本來想去空姐店,因為喺小弟幾鐘意喺d youtube行街片見到佢地ge新制服,紫色薄身透視恤衫+黑長褲(小弟是制服控),但可惜的是在那些行街片中見到的女女均不是小弟杯茶,希望解封後會有多啲美女翻去做la....

[youtubeHD=512,356]YcrWGzcimIo[/youtubeHD]
約7分30秒左右

另外睇嗰d行街片,空姐店好似喺關門期間有裝修工程,吾知裏面啲硬件有冇大改呢?
安全第一  今后玩的机会还多
都唔知仲要咁幾耐
亦望疫情快啲過,今日搵返早兩年去曼谷book上門按摩嘅網站, 好嘅都執咗, 網絡站不存在😖
好掛住t21檔豬手飯 唔知仲係唔係到
講左10月先開呀麻曼谷好多野都

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-5-18 23:22