樓主: hkabcd141

[MB男同性/同志(只服務男性)] 第一次同志桑拿

有人帶我去  中 佬 場桑拿可v7  我shpben106
有人帶我去  中佬 場 桑拿可V我 shpben106
有無人一齊去
我過兩日上胡同參觀下
我其實都去過一次,係佐敦。果次純粹休息下同見識下,行過去走廊(仲有燈)果陣只係比人揸過波,不過就無去玩,可能我係肥仔
CwaiCwai 發表於 2022-1-1 16:51
1 c/ H+ \0 }6 G5 `: [7 _我其實都去過一次,係佐敦。果次純粹休息下同見識下,行過去走廊(仲有燈)果陣只係比人揸過波,不過就無去玩,可能我係肥仔

5 G! \) k. D$ z) {佐敦?福樂大廈頂樓?
回復 acm二oo七 ##27 的帖子
% p- t! f# s9 j1 M) x9 d) Y5 k' e1 w# D2 w+ F7 X
有咩?咩名?
4832 發表於 2022-1-5 15:55
9 @0 n, _0 f8 C; G' ?5 C/ x回復 acm二oo七 ##27 的帖子# e* @6 E( O5 y* T' K9 w+ l* ~3 T

8 z$ ]/ I: d* d  x; V有咩?咩名?

& c: L# i, Q. O福樂大廈頂樓
acm二oo七 發表於 2022-1-5 10:05
3 u% o- E5 Y6 A, q7 x7 K" T  ^# a佐敦?福樂大廈頂樓?

/ P) B2 I, P$ c+ h  a唔係,果間野係永盛大廈,而加應該執左。你一搜尋就應該會搵到,唔知你有無聽過/去過

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-5-21 06:28