樓主: magicben

[LB(Ladyboy)☑︎JJ] 偽娘MC

古月仙人 發表於 2022-1-9 13:49
* h. {% {/ y& p6 @3 f佢唔收錢,本身佢就係一個好撚寂寞既人,你咪以為偽娘真係咁多人約先得架4 ~8 O1 m- B, ~5 s0 m/ R

% g/ e  E9 W$ Y個個話想玩想玩,到玩果時就縮沙
. |! {3 _: E" h( h0 M
仙人仲有冇約其他偽娘的tips 🙏 謝
回復 andrewgotohell ##12 的帖子
3 \5 g8 s) S: A3 V# [8 `  B! `
- S' {" \" n; T; K師兄,有群可入?
回復 古月仙人 ##17 的帖子: J# W4 u/ }# c- s% a

% W$ [! p7 ]( O2 o+ I  k師兄,有無ig聯絡方法?
古月仙人 發表於 2022-1-5 22:36
, K: ?6 d, I( ]. W% q其實佢好易約,你msg 佢ig/ twitter,有誠意少少佢就會約
& Q# R6 F& k: ?- V
  m% t+ o8 F8 @5 }5 W" z( F8 W佢基本上係公廁黎,係人都上得
0 w. Y4 O8 G, \( ~# n5 q9 X
其實我唔明點解佢成日要戴帽? 如果無戴會唔會無咁女性feel?
古月仙人 發表於 2022-1-16 15:33
( a2 g. S0 o6 k$ ~2 D因為本身就係唔靚,你見佢永遠都係得一個look0 x  O& `, z7 d
: I) D  D4 n4 Q  G/ }
除左聲正之外真係好普通

: V8 \; K) }' C5 w- I; s' A我覺得佢對腳太粗,小腿肌肉好太舊無女性美感7 U' A0 v) V3 b0 U4 B
回復 古月仙人 ##25 的帖子5 z* t! {$ h1 ]" |% N4 S

: `3 x8 w" K4 t+ R9 @佢其實都係Twitter 自娛,flirt下人,但最後都約唔到玩。
我都在偽娘圈打滾有七八年,佢話無乜人約佢,佢話唔難約但都係睇樣行先,同埋佢唔服侍人只會被人服待,我就無約過佢,因為我疫後無晒時間玩,所以無試過同佢傾,都是在群裡佢自己講的,以香港偽娘黎講佢都唔錯,但同真係好靚個d 比就真係差好遠,不過提提大家,香港好多cd都只是著對絲襪著條裙就當係女人,唔係講緊MC係話大多數CD都係咁,唔係你地睇開AV個D咁正,唔好對CD有太多幻想,真係想玩靚嘅就俾錢玩人妖。
joegobi 發表於 2022-1-31 13:43
1 |+ ]- e, y+ o5 N6 X) `/ b$ |我都在偽娘圈打滾有七八年,佢話無乜人約佢,佢話唔難約但都係睇樣行先,同埋佢唔服侍人只會被人服待,我就 ...
6 H6 m1 {/ M9 P1 s9 Z: V$ a" q8 N. e
點樣可以揾到偽娘3 F, r8 h( j4 U0 F* \" F
或者索嘅人妖?
joegobi 發表於 2022-1-31 13:43
% `; h9 o1 d! x4 M4 m1 R7 o4 t; k2 m/ p我都在偽娘圈打滾有七八年,佢話無乜人約佢,佢話唔難約但都係睇樣行先,同埋佢唔服侍人只會被人服待,我就 ...

0 Y* K) j2 @0 K  `7 n“唔服侍人只想俾人服侍” ,即係連互吹都冇?睇到就唔想搵了(當然佢都未必啋鳩我啦)
古月仙人 發表於 2022-2-1 06:42 - o: @  b  H5 r/ U$ R1 s- h
https://twitter.com/sissyhkboy
( Y: C8 V/ r. B7 n, r
冇仙人你咁靚仔,約佢唔到喇
nwryv 發表於 2022-2-1 19:09 " v2 Q9 F: b4 R1 [, u7 O" y
“唔服侍人只想俾人服侍” ,即係連互吹都冇?睇到就唔想搵了(當然佢都未必啋鳩我啦)
6 I0 E% n% C! h% V, `/ `: S
呢樣野我覺得都係睇佢心情,咁講對自己保障一點,唔想你有祈望,到時佢霖你乜都得,唔霖咪出完野散囉!
我覺得仙人講得有道理,佢咁鬼得閒成日自拍,應該都好空虛,加上又咩單身一年,師兄咪鼓起勇氣試下
回復 古月仙人 ##28 的帖子
0 Q0 _: h8 @7 J7 g9 h0 p3 H
  k/ c7 l# n, g/ l叻叻!
" z, k* @. Y& c1 j! Y+ L- o% `  B% ~. j! E' ]# U- W
但我真係約唔到,或者因為我唔入上水。
& b0 T) J  T! X) D+ R
' H2 R( k2 R* T* \
師兄,請問呢d質數炮金要多小?Thy!
古月仙人 發表於 2022-2-1 06:42 # }6 w2 m* G# N( O
https://twitter.com/sissyhkboy
1 B& b" h4 ?- r% ~- z4 H" X
點樣約到?7 X5 n# `% Y* m" \7 u. X8 J1 X
就咁Twitter DM?

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-5-19 14:01