[MB男同性/同志(只服務男性)] 想試下體驗口內射精感覺

3 j* v& p8 i& ]# J5 w: y& k
男都要識得吹先得呀
Oskar 發表於 2022-3-25 15:24
1 H4 ]8 B1 }9 `. H男都要識得吹先得呀

8 k' x: Z. R$ N1 {男人同得你吹都知男人要乜!
' Z# w' g: R, c我會下下深喉
keung47 發表於 2022-3-25 17:34
1 y$ V1 F9 k5 S0 T( W3 ^# u, }8 y男人同得你吹都知男人要乜!! f; y: [% Z& \  Q
我會下下深喉

+ u! s# b; f, C) Z我鍾意用條脷乃龜頭同成條
Oskar 發表於 2022-3-25 18:15
6 ~3 S5 T. x& R5 Q  \我鍾意用條脷乃龜頭同成條

8 [% j8 ?! u# I個人喜好、也會乃鳩頭相比深喉多男人喜歡
keung47 發表於 2022-3-25 18:41 9 g- u" g$ {2 M
個人喜好、也會乃鳩頭相比深喉多男人喜歡
2 R6 U1 B# z$ E
講到我好想即刻搵人含下添
深喉正、我最愛比人深喉、射咗重要繼續含住。
我含個唔知幾多個! R2 g9 D/ {- E$ X
不過最深刻係第一次嗰次同陌生人含佢起初無咩點. ?& \, @: a3 `" l' x
之後望下佢嗰度大家都硬咗之後我嚐試用手幫佢打之後  i8 Q6 m2 }4 z. @% }2 d
自己不由自主咁含咗佢 起初覺得佢好多分泌物出嚟 ! ~1 i% k3 E# z* R/ @6 i
而我又吞曬之後無耐佢就射咗 佢好滿足咁😂
: z+ M+ X' t% s0 Z/ V$ D之後開始幫人含感覺好爽 由其佢射完之後我繼續含 . ^4 P6 m$ E* y+ X3 N# e8 U
對方好似好辛苦咁
寂寞之男 發表於 2022-3-31 20:19
8 W  @* E+ A3 a# d我含個唔知幾多個2 }4 ]0 Z, f4 A$ B
不過最深刻係第一次嗰次同陌生人含佢起初無咩點6 n8 K, ?8 _- [: x
之後望下佢嗰度大家都硬咗之後我嚐試用手 ...

- B) y! N& f0 q射完個下再含係好酸軟打晒冷震咁既感覺
我都想試下但係夜晚黑唔得😢 晏晝就可以
thai_9989 發表於 2022-3-22 12:44
( n* m& I. a  H# u, l+ j& F師兄,可否形容一吓d精是什麼味道?Thx!
; t/ j! c4 V/ `) l6 ^
漂白水
thai_9989 發表於 2022-3-22 12:44 $ L9 b0 A* q5 a0 a& r- V2 z
師兄,可否形容一吓d精是什麼味道?Thx!

! M' i/ I0 G, O8 u5 E+ d* }你去泰昌買支豆漿,飲一啖之後放入雪櫃,第二日再拎出嚟飲,陣味同啲精有9成似
聽你們講口爆咁正,真的想試吓...
; P" e$ i( n$ z4 d
' x3 X  O$ d% n/ NTg hanw0ng
回復 hanw0ng ##33 的帖子( t% z* Y! Z* L7 [3 T
% n' z$ d& {5 l8 t0 S, ^& h
想口爆人嗎?
靚仔時成日食大叔 d 精,奶大媽隻西吞西汁… 呢幾年多數同老姣西玩,會一齊食精吞西汁…
christina01 發表於 2022-6-16 18:45 ) Y/ ^8 M( T* o  c
回復 hanw0ng ##33 的帖子
0 `) k7 N2 }' S1 g9 N
0 |" k  x7 |# @想口爆人嗎?

. v7 r: N2 v9 |  e+ t試下
1 n# Y5 {0 `+ r4 `% J! p5 U
' \, Y% y1 I: Epm  w   c or t  g
回復 kevincheung41 ##5 的帖子
4 q1 Q( G* ~2 f6 d: t1 B" C: p3 Q3 `+ ~* G
TG: playboyman888
thai_9989 發表於 2022-3-22 12:44
: l4 P& }) T8 G5 E& L師兄,可否形容一吓d精是什麼味道?Thx!
' Z7 y; G+ Q' H3 d- _8 O
你首先試下自己個的精先啦,咁就知什麼味道
我可以

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-5-18 10:52