[唱K-GF] 夜場重開畀個位大家發表下

sfiopzxc 發表於 2022-5-31 15:18
回復 kitfit ##17 的帖子

一個人去舞台,飲酒低消加女錢都4K 了, 衣家大陸妹來來去去都個批,好悶

4k咁貴~_~ 陀地唔只添... 唔去angel club? 我都想試下
saviochin 發表於 2022-5-27 12:58
俏佳人個面會有,不過好貴!

俏佳人係真係要出街先好去,同埋果盤都要食埋先,因為個果盤係最貴。
kitfit 發表於 2022-5-30 23:21
今晚上左舞台坐女,陀地1part 2粒鐘去到2100,北妹1400
坐左件長腿小小mk feel陀地,但太悶,未夠2粒鐘已經想走人
想搵人一齊出黎玩下,自己1個人玩太悶了

都可以諗下,反正四個鐘玩乜都夠
旺角,佐敦場近排有冇好野? 有冇師兄分享下
老點 發表於 2022-5-31 17:49
4k咁貴~_~ 陀地唔只添... 唔去angel club? 我都想試下

angel club??
Club de angel , 應該都系尖沙咀價, 有冇ching 去過?
回復 sfiopzxc ##27 的帖子

個facebook成兩年都未update,而家講陀地場真係好少,要搵夠情報先可以去玩
北都唔緊要,重點系女仔要玩得放就好玩了
sfiopzxc 發表於 2022-6-1 13:48
Club de angel , 應該都系尖沙咀價, 有冇ching 去過?

去過幾次,但間場好靜局,女應該都唔多,質素唔算特別好
咁冇咩值得去啦

十幾年前搵過細Sa,主打街女
同期,亦有搵SiSi (又名肥思),主打劈女(應該仲喺度)
當年細Sa 有件少女童愛玲,可惜我哋無FEEL,其他女就…
肥思亦有件杜老誌靚妹,果晚我哋超開心(雖然都係以劈為主)
後來因為某啲原因,無再搵佢哋。
之後的熟媽咪…經過六年前某晚的悲情大控訴,她才肯大幅改善
可見玩香港NC:運氣、際遇、關係缺一不可;通常只有無期待,才不會有太大的失望。

sfiopzxc 發表於 2022-6-1 13:48

我退出前的主場之一,當時約 $1140 / hr 啦。
喺度已出過N個report,各位可以重溫吓,再衡量去唔去得過。

sfiopzxc 發表於 2022-6-1 18:04
咁冇咩值得去啦

面對現實啲睇,唔坐中女,究竟仲有無可能搵到任何一間NC係值得去 (就算有,相信無人會傻到爆出嚟;香港的僧多粥少,畢竟係宇宙第一)
當日我落老尖,係望俾貴旺角一倍價錢,當買多個機會。
無錯,有時係好好玩(不論山林、A場、或半會所;特別係半會、最正最癲,但佢同時亦係最臭寸)
相反,唔好玩既時候,中伏成本就甚高,倒錢落海之餘亦勁浪費時間,同旺角中伏之劣,都係不相伯仲

those were the days

客多女少,系少到可憐,只有中女。又加晒價,多數都中伏,只有停一停唔去住
cyberkencyber 發表於 2022-6-2 20:29
我退出前的主場之一,當時約 $1140 / hr 啦。
喺度已出過N個report,各位可以重溫吓,再衡量去唔去得過。

1200 / hr 加酒,埋單要5-6k 了, 有點貴
sfiopzxc 發表於 2022-6-3 13:02
1200 / hr 加酒,埋單要5-6k 了, 有點貴

玩香港我無開大酒的習慣,$1140 / hr 已包我自己方式的正常劈酒。
5-6K, 我估係會所價?我喺TST 埋單一般 3 - 4.5k,因為唔一定好玩,所以都係貴。
家陣啲女又錫身又唔比揸揸巢巢攬攬錫錫,勁無癮。上去都唔知為乜。
kitfit 發表於 2022-5-30 23:21
今晚上左舞台坐女,陀地1part 2粒鐘去到2100,北妹1400
坐左件長腿小小mk feel陀地,但太悶,未夠2粒鐘已經想走人
想搵人一齊出黎玩下,自己1個人玩太悶了

有預理我呀,師兄

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-5-20 16:13