[求一夜情] 免費午餐心得交流

用手機回應 賢仔call馬 #19 的帖子4 i6 l$ Y  D3 [2 v( A

! ?% }1 y- n/ n5 Y/ n6 U平均一兩月先開次餐算係太小,但事前要投入嘅心機或者付出嘅時間一定好多好多* |9 e. w3 X- S
各人有各人喜好, 各有玩法。
都係畀錢最實際, 尤其是喺呢個網
; {5 n: B: |5 Y) O
請問師兄邊個APP易搵到食?
賢仔call馬 發表於 2022-12-23 13:48 3 Y2 N' W8 X% ~( {, g. l
想食免費餐
$ y& A1 m4 S4 a7 n" q時間係首要* X1 N1 |# t2 F' E" h6 @5 @
其次係把口有冇油分,氹唔氹到班女
% N. `/ f$ P* I2 {. D/ W
I don't have experience in this area but what you said makes sense. Thank you for sharing your experience.
singsingwong 發表於 2022-12-23 17:21 * ?& r7 v' a! U+ B
用手機回應 賢仔call馬 #19 的帖子
0 u" l: {0 F3 u8 i
, {. }5 G4 O4 n& x8 j8 y1 _平均一兩月先開次餐算係太小,但事前要投入嘅心機或者付出嘅時間一定好多好多
) _9 u  B, N( B% }; d( z6 X
正常打工仔其實邊有咁多時間可以溝女) q+ B( L! @+ S2 C4 r
除左富二代。公墓員。老闆級數
! y/ {3 u7 o: e食免費餐既意思係小弟眼中係任何使費都唔使出
$ i4 T; ]" M( p2 E9 T0 d最高境界係可以上埋條女屋企什至係條女比埋錢叫你上房& ?9 a# `3 J' a4 g" Z

$ n: Q* u% H3 Q/ T7 |你都知而家好多女人都物質主義。又要送禮物又要食餐好既飯
4 K1 P6 U. p1 I9 k7 w5 I凡係呢d女我自己就唔會浪費時間去搞2 P4 O! v2 U$ y, U! P3 Q
% x' e0 ]: a: s" F/ l: z$ N
80hg 發表於 2022-12-23 17:47 . m, \$ K$ U6 S# |, d! H3 _
請問師兄邊個APP易搵到食?

" j4 Q; V' s- P3 S, [  {其實任何app都有好多中女人妻玩# I- y! u/ k% X/ K% K7 }% ?
睇下緣份有冇。條女冧你既。傾兩三日已經可以出黎食得, `5 {' n8 v2 ^" X
小弟食開wechat女
賢仔call馬 發表於 2022-12-23 19:01 : W( O/ H3 B8 v! ^+ [
正常打工仔其實邊有咁多時間可以溝女
: ?6 I0 o4 B, p除左富二代。公墓員。老闆級數( U* x" B; d. @; |( d6 d7 G
食免費餐既意思係小弟眼中係任何使費 ...

8 w7 s. Z; Z4 d5 Z; ?5 _, U! N7 F0 J上人妻屋企最高境界?+ g+ D& Q1 W, w  u! z/ Y* l
我之前不時上我嘅sl屋企
6 e+ G# y0 ~7 ~: I, U' A. [/ D' t, Y

2 y6 s' ], a% f補充內容 (2022-12-23 19:31):# u9 A# y* Y- A3 c2 g: ?3 Z8 H
佢都不時上我屋企
thx for sharing
用手機回應 美男榮 #27 的帖子- y$ B. y7 r* T6 F
( R. |8 a: f! P* g0 E
咩質素嘅女,好視乎你自己覺得係咪好
- T8 ?  x& m+ ?  R: \2 w: _5 J8 s. q9 U! X
要食差嘅女,不如畀錢算吧啦
要食一般質素中女, 完全唔難,但係有時一見到佢哋嗰個樣, 根本唔想花時間喺佢哋身上。
想食免費餐,先要投資買包包,食大餐0 ]& P& C: a$ N( K# W6 d  A

* w; D, p8 Y; q; T/ d" h什麼年代免費都係最昂貴
賢仔call馬 發表於 2022-12-23 13:48
/ h8 l% p$ \* E* p: @2 H想食免費餐  _3 p( O( @; z2 `$ P' J
時間係首要
+ C; z# b) f# A. V' {2 a( }其次係把口有冇油分,氹唔氹到班女
' i; h! i* F- ]' m: u$ m. e' i
絕對認同
singsingwong 發表於 2022-12-23 21:55
1 r  h3 `, O* a% \# A  Q用手機回應 美男榮 #27 的帖子, r* p% q2 A9 J8 }  h5 G2 Q
9 P" x' q$ L' K/ w' A: p1 i
咩質素嘅女,好視乎你自己覺得係咪好

7 C" [$ p$ ]6 S+ o同意,最重要自己滿意,佢樣唔係靚但身村只c級同埋大palpat
# v0 G: {! z2 g6 J! M) a3 R
grass2 發表於 2022-12-23 23:41 : K3 }5 V- z7 I
想食免費餐,先要投資買包包,食大餐
8 o* X& Q" L: N* q) T1 |: ?$ g
: c! T9 `9 E) Q5 l0 v& {9 F& ?- p什麼年代免費都係最昂貴

+ N3 x3 r5 z+ F/ U# }係嫁,有時買啲化妝品比佢
* L+ I4 r' u5 f! z# I$ H. B  y% H; X) x& `
補充內容 (2022-12-24 11:12):9 V$ }) \6 @8 @9 B  r; q$ E' L2 z
所以世界冇咩免費餐,但每人免費餐定義唔同
免費係最貴, 時間好寶貴
所以每個人既定義都唔同
+ ^( `) K; }7 u- U8 [好難話傾到啲乜野心得
! r5 M( A8 P( b& T6 i只能夠講~香港地其實真係好多女比各位玩- o" U9 E; ^  n
只係你有冇時間去投入落去6 a7 h0 {' v! Y! o! `" |
香港工時長、壓力大、生活指數高) V4 b' w7 _) i
而家好多人妻根本係得唔到老公既愛' E; Q( }8 R+ Y2 e& N
錢佢地唔缺~反而係個種心靈肉體上既慰藉
) o5 p: G0 _# A1 S7 ]呢樣野就最需要時間去處理
4 L& v7 O4 J9 s; G; [所以有時間既男人係呢part已經穩贏一半" k$ l- b# @* N! x, S* Z
當然有好多人會覺得時間就是金錢
6 a& r! Y+ n% \/ L點解我成日強調一般打工仔既男人係唔會食到所謂既免費餐就係咁解
賢仔call馬 發表於 2022-12-24 23:31
8 ]% Q( ^( T8 G所以每個人既定義都唔同
9 o' x1 C9 F% j0 M' L好難話傾到啲乜野心得' l) _1 m; J6 @0 h
只能夠講~香港地其實真係好多女比各位玩

3 W2 o5 l8 X- q師兄果然係資深玩家,我都深明呢個道理,香港地如果你冇時間,就算有免費餐都冇本事食到,好多男人打份工朝9晚6本身已經非常困身,放工又要趕返屋企湊仔呢樣嗰樣,禮拜六日又要陪屋企人陪細路就一定更加行唔開,所以一般人根本係冇時間去識到其他女性,就算識到你都好難抽到時間出去偷跳,除非自己做老闆嗰啲自己控制到時間,咁先有機會。人妻家庭主婦嗰啲都要睇佢啲細路幾大個,如果已經上到中學嗰啲唔使理而佢哋又冇返工嘅,就真係有大把時間百無聊賴,約下佢哋出嚟飲茶,如果啱feel嘅見多幾次就可以上床。不過有啲係仔女大左佢又自己要返工,咁就要夾啱時間等佢放假先有機會食到,所以食呢啲女真係要自己有大把時間先好諗,否則出去俾錢叫雞好過。
singsingwong 發表於 2022-12-23 21:57 % |) y) Z" g, ]& }
要食一般質素中女, 完全唔難,但係有時一見到佢哋嗰個樣, 根本唔想花時間喺佢哋身上。
, Z1 z1 w$ A' m0 l6 O- E5 l3 \* z8 t4 f
而家微信附近的人嗰啲女,睇相頭大部分都食唔落
3 G) R( J9 y5 g5 G; e' D) ~我10幾年前玩QQ, 反而仲食到啲好嘢
開附近的人呢幾年都冇見到正野
6 L1 U& p6 [% }) ]2 ]5 E
免費=不要錢=要時間精力  i4 [! n( Q2 o$ J5 A# r  q
不僅要花時間經營自己還要哄女人3 y: q# l8 w, z  S5 X' O5 |
唔知港女是不是比内地女還挑剔# w9 L' g$ E2 `5 ]# p
我屬於是常被夸臉長得好
' Y7 v. x4 t8 U0 z  W但是身高和錢不夠 現實裏不足讓女人倒貼: ~! w& T1 u* }8 |. w. r7 z' Z6 v
社交軟件看臉配對的好看後生女有 但是都聊不出來
+ A% b3 _9 W1 Y# e. y4 n/ o' I8 J* `偶爾有能約出來吃飯看電影的 我又不滿意 屌都沒屌; T1 s" [4 N& F! {
要能約到正的 還是得花不少前期投入提升形象和口才 操作過程裏還要花精力拉扯
* G# {  t6 q+ v  R: B如果還要我花錢送禮 那不如叫只雞

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-5-13 21:03