[求一夜情] 免費午餐心得交流

早10幾年前小弟玩QQ同微信都仲搵到食,食過幾件大陸嫁落嚟香港嘅人妻,共同點就係幾件都係來自四川,自此知道四川妹原來係特別性開放同隨便,真係鄧佢哋老公慘!在此奉勸各位師兄,四川妹真係唔好娶返屋企,因為百分之九十九都一定會戴綠帽!
附近的人其實仲有野食) `/ E! N8 s9 k
不過好講時間同區分
8 k9 j: Q, F4 K* c, _
' b2 K, s5 ?2 T- G" @6 K呢兩三年疫情出唔到外
4 @; G0 H' _7 M# X: X/ y多番好多人妻玩

1 w3 F1 q  b4 o5 T& w* s所以唔好羨慕點解有啲人可以不斷免費食女
; b0 o; i  o7 Y人地背後付出既時間遠遠比我地付出得多
1 {2 G  V: m/ B! E$ V4 h: \2 ]上年我公司比較得閒。返工有一半時間R手指等收工/ [# j% u' F$ t" V8 ?
我試過用左差唔多8-9個月去周圍食免費餐
8 L! @5 j$ B% @: V2 w+ i! V+ J用既精神同時間真係好勁。是過為左氹過離婚人妻上床
4 h- \/ q9 p0 r6 m+ D* S' R個排佢煩緊個細路入小學。連續幾晚花三兩個鐘同佢視像傾電話幫佢整呢整路5 ]9 g2 J# J1 c
好彩都叫做中出番幾獲幫補下。。+ I. W9 x) u# P1 x7 f& o" u- w, L
而家唸起都怕怕
賢仔call馬 發表於 2022-12-25 08:52 2 i0 \, [2 c" O4 g$ I" @, P- f' a' C; k
所以唔好羨慕點解有啲人可以不斷免費食女
" Z7 Y3 I2 F8 u, e. I" H6 R人地背後付出既時間遠遠比我地付出得多
8 ]2 }8 ^/ U+ W: P上年我公司比較得閒。返 ...
, d# a( e8 \# x
冇錯,係好嘥時間同埋精神心機,而且好多時冇返工嘅人妻都係日頭先得閒,夜晚佢哋老公返屋企就唔方便傾,所以一般打工仔日頭返工時間邊可能成日揸住部手機發信息!有啲離左婚嘅人妻自己又要返工,所以又要夾啱啲時間先同到佢哋傾計,反正真係好花時間精神,最後又未必食到。呢幾年我都冇再搵,一來自己工作太忙冇時間,二來又要顧屋企陪屋企人同啲細路,而家只係keep住一個長期sex partner,一星期抽一日中午偷跳。
misery 發表於 2022-12-25 09:21 4 E7 g) N3 |8 z4 l% |& g
冇錯,係好嘥時間同埋精神心機,而且好多時冇返工嘅人妻都係日頭先得閒,夜晚佢哋老公返屋企就唔方便傾, ...

* y  v0 H: o2 U3 a/ `有得偷跳都唔錯~最怕對方無啦啦玩痴身就好煩+ l; t, \% R# Q( W: w
食得免費餐~有太多風險要顧及# K* |+ Q" X1 T  |
所以好認同有唔少師兄都選擇比錢叫雞解決需要# j( U5 P% J8 ?  l; e  g5 b
至少係一買一賣。唔會有感情投入
* Z1 y7 H' O8 g0 P: Q我自己都好怕對方忽然玩認真
賢仔call馬 發表於 2022-12-25 16:06 / w5 K# M- y, z; {! o1 K/ k
有得偷跳都唔錯~最怕對方無啦啦玩痴身就好煩" N; v, v8 {& x9 [
食得免費餐~有太多風險要顧及+ K( h( Z$ g* r' S( S
所以好認同有唔少師兄都選擇比錢叫雞解決需要

- G" l0 e& ?5 J; k呢個sex partner咁多年我都付出左好多心血、心機、時間、精神同金錢,我同佢維持左呢段關系差唔多10年,由識佢嗰陣時有老公到後尾離婚一直做單親母親到而家,佢間唔中仲喺比壓力我叫我離婚同佢結婚,但我知邊有可能,所以唯有對佢好啲,佢想要乜都盡量滿足佢,當彌補佢呢10年的付出。
用手機回應 misery #46 的帖子
; U6 @: X& M$ E; @$ J5 A7 f8 A7 J" s- k6 E, x
你吾可以同佢結婚,唯一就係金錢才能滿足佢
賢仔call馬 發表於 2022-12-25 08:52
  v( N# ~- n; I3 n所以唔好羨慕點解有啲人可以不斷免費食女
& g# w' C- v- j5 V. V* F人地背後付出既時間遠遠比我地付出得多8 N# R) V5 G+ Q0 i. ~+ H( D1 U6 c
上年我公司比較得閒。返 ...

9 W0 `* M3 X" V8 e3 u( i3 G9 x! XWhen you have the time and mindset, it is worth the effort to get some nice MILF. Thank you for sharing your experience and insight.
misery 發表於 2022-12-25 09:21 6 n- {  B0 }% X8 f* c' k# k
冇錯,係好嘥時間同埋精神心機,而且好多時冇返工嘅人妻都係日頭先得閒,夜晚佢哋老公返屋企就唔方便傾, ...

3 k! [) I4 H) lIt is nice that you are able to keep one regular and enjoy her once a week. Very good.
80hg 發表於 2022-12-22 14:50 8 g$ x( e- R" `$ e, @9 {
原來HKS已經摺咗。' b; D; l: B* G. L
heymandi 都好多收費嘅搵食女同點數女

3 h$ ]) Z' B- m, {4 ~ching唔提都唔記得she.com嘅message board哩個好地方, 大大話話食過十幾件, 通常都係人妻, 最深刻係一個肥妹, 我已經百六磅, 佢起碼280, 肚腩兩碌大脾已經完全遮住三角地帶 ... 佢仲話唔知啲仔點解唔肯女上喎 ?? 嘩 ... 會死人㗎喎 ... 打死都唔肯啦 ....  
pinocchio 發表於 2022-12-29 04:08
9 I# L$ x5 \: o2 m6 d' zching唔提都唔記得she.com嘅message board哩個好地方, 大大話話食過十幾件, 通常都係人妻, 最深刻係一個 ...

I' O" e( [% V7 }0 A' ?/ N, V280 ... 師兄咁抵得諗,咁益佢
80hg 發表於 2022-12-29 19:29
& Y( G8 V) u5 r* o1 ]( D' o6 M280 ... 師兄咁抵得諗,咁益佢
1 D1 D8 R, W+ x+ w8 R
未試過咁巨型吖嘛 ... 開頭佢都有講係肥嘅, 不過真係想像唔到係油輪咁嘅size ...
pinocchio 發表於 2022-12-30 02:51
- v. Y8 H, u+ R  q! W- i/ _未試過咁巨型吖嘛 ... 開頭佢都有講係肥嘅, 不過真係想像唔到係油輪咁嘅size ...
0 h+ L& O* F# @
做完呢個壯舉有咩感想?
賢仔call馬 發表於 2022-12-23 19:03 + x; H4 [' R1 }! G( _
其實任何app都有好多中女人妻玩
  D7 r  o, x" v& G# e9 v睇下緣份有冇。條女冧你既。傾兩三日已經可以出黎食得
6 C8 [! K" e4 I* z" W小弟食開wechat女
6 ~1 M0 p8 z& v+ Z7 w
師兄用 wechat 附近的人?
80hg 發表於 2022-12-30 16:41 & I( m4 N  V0 @
做完呢個壯舉有咩感想?
7 j9 R+ j; [% W  y! P3 R
以後搵啲130磅以下 ...
n年前仲有chatroom可以搵食
B.G.C. 發表於 2023-1-1 20:07 3 C9 x) t/ Y1 C, X- f
n年前仲有chatroom可以搵食
9 m; ~* e" g2 D' N) \) B# M& \
請問邊個 chatroom?
pinocchio 發表於 2023-1-1 02:56 . r( X& N/ U  A  i6 i
以後搵啲130磅以下 ...
- l! m& U9 N  m; w
其實對住 280 扯唔扯到?
80hg 發表於 2023-1-2 11:09 + q# x/ k& c, \$ d7 A* S/ f9 N! @
請問邊個 chatroom?
5 u7 `9 n. l* j: y5 A$ G
依家無左啦
80hg 發表於 2022-12-31 17:37
4 t* G3 P" L# I2 T+ m師兄用 wechat 附近的人?

* r2 M# ?5 V) q# ]5 q4 t用左好多年
0 [9 D6 u. g( W7 Z0 o" k( j# R食過不下三四十個免費餐" N" w1 n6 y: V% `! g6 f
不過通常食幾次我就斬纜~) d0 K7 A" V0 L: k
一黎怕動情~二黎同時招呼幾條女好費精神同時間

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-5-13 14:03