[求一夜情] 免費午餐心得交流

冇免費午餐的
賢仔call馬 發表於 2023-1-2 13:47
4 ^- I" q" n2 I, n' o: b( D用左好多年
" c, M0 B  M& `7 f# M5 Q食過不下三四十個免費餐% Q9 y* Z2 e% H9 d( U* f
不過通常食幾次我就斬纜~
9 q3 e" w0 O8 ?2 I5 g1 q$ _
啲女開得 wechat 嘅「附近的人」,係唔係九成想搵 SP/SL 呢?
B.G.C. 發表於 2023-1-2 13:16 ( t, Z9 m% Y+ h$ m6 J! d: h
依家無左啦

9 o: i8 [5 N9 S! P6 Z3 G' x好奇想知吓係邊個,睇下自己有冇用過。
留名學野
80hg 發表於 2023-1-4 11:09
2 }6 Y0 q9 m/ F5 ~6 ]6 J& C好奇想知吓係邊個,睇下自己有冇用過。
% S; s" C; v5 l" Q9 o7 s
hongkong.com囉,無左好耐
B.G.C. 發表於 2023-1-4 17:54   o. X! V9 t! ]1 s: @& ]0 a' G
hongkong.com囉,無左好耐
5 n4 U8 J- W( D2 f
冇咩印像tim
80hg 發表於 2023-1-4 11:08 2 g* t" T3 t. ]9 l
啲女開得 wechat 嘅「附近的人」,係唔係九成想搵 SP/SL 呢?

3 h6 y4 I3 u* e# d2 @緊係唔係,有好多係搵生意,例如sell你買保險、買保健產品、倫敦金、傳銷等等; f' |1 z8 g( v, N$ j
當然亦有啲真係想搵男人sp,不過都係睇你好唔好彩識到,有啲就算識到講兩句又係冇下文  I% Q& X, N* x- `
所以我都唔係太鼓勵人上網搵免費餐,因為實在太嘥時間,而且付出同收穫係唔成正比,你付出咁多時間精神心機到最後又未必食得到,不如去叫雞好過,反正你的目的都係為咗扑嘢啫。
misery 發表於 2023-1-5 22:15
' n' r, ?: k7 q% |4 e緊係唔係,有好多係搵生意,例如sell你買保險、買保健產品、倫敦金、傳銷等等
. ]# h1 @& t: w/ V! [! j6 V當然亦有啲真係想搵男人sp ...
6 x. h2 Y$ C; H* L# V8 O8 m
Quite agree with your point.
misery 發表於 2023-1-5 22:15
* `; v4 b0 E* K( w緊係唔係,有好多係搵生意,例如sell你買保險、買保健產品、倫敦金、傳銷等等  A$ X# p7 S* q# R
當然亦有啲真係想搵男人sp ...
  [' I% L/ k' I3 k; G, V4 y% v& }
唔通時代真係唔同咗,以前係 AFF 同 She 易好多喎!
之前我係ig試過,不過都係要花時間先上釣
成功過幾次但最後爭 D 上身,驚有手尾,都係費事6 z: h, Q& Y8 M7 h( g2 s
正正經經叫雞好過
LIGHTKIING888 發表於 2022-12-21 22:20 ( T- k6 w6 ]9 H7 }8 z: K. c
自問唔係高富帥- p' v1 x  |3 u1 o
又唔想花精神時間金錢2 v6 o0 n, ]" Y' B8 }2 l3 T- N
都係正正經經叫隻雞算啦
' [8 e  Y% ^( o% H# J  G" F
完全同意! l+ s* X% l# z+ t) x) h  i1 I
做人都係' c* V5 m% E/ N* @# G# b5 Z
正經啲好' T; d% ~# `$ N. p( ?# L
😝😝😝
經驗話我知免費係最貴,損失有時唔止金錢,可能係煩惱、家庭、健康做你代價3 r! A6 q5 M5 R0 G3 l; E
慢保露 發表於 2023-1-13 03:50
  L' z# ~- K+ b% U經驗話我知免費係最貴,損失有時唔止金錢,可能係煩惱、家庭、健康做你代價
$ Y# J( ~2 f4 O) W
金錢、家庭我都冇
慢保露 發表於 2023-1-13 03:50 " T1 w; |; @  i4 r% I, E$ i
經驗話我知免費係最貴,損失有時唔止金錢,可能係煩惱、家庭、健康做你代價

% w' X, X8 o$ g7 o1 v關健康咩事?

: Y: `' ?$ X' Q/ c如果條女有hpv唔出奇
慢保露 發表於 2023-1-15 10:05
% j5 c  Q% V; P如果條女有hpv唔出奇

0 ]# w* u% P2 `% O/ e1 ]2 X出嚟玩會帶袋喎
廢事開個新post~話說小弟早幾日又係we7加左個中女人妻
  d- K/ d. @6 \' w% [目測4頭。會打扮( h4 \4 P8 b+ x+ P# B: v3 L5 I
經過呢幾日攻勢。約到一陣出黎下午茶。睇下有冇機上埋房( c6 ?6 f$ W; l$ D# U1 H
言談間得知又係同老公同住但分房訓沒感情
4 c8 F7 H  C  O( N# M# D; @仔女都剛成年。睇黎又係慾求不滿狀態' c1 O1 m3 W) G. W, y- k

" X2 V2 D# ~# \# B! ^) F
回復 賢仔call馬 ##79 的帖子/ o1 L. K6 r( u) r( K9 ^7 P! `
$ v  l- c% P5 {* Z  a7 }. T0 G
留名等報告!

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-5-13 21:45