樓主: hyper

[徵求] 想破處

樓主破左未?等報告
留名等睇破處報告
齊等破處報告
齊等破處報告
iamriddler 發表於 2023-1-29 12:24
老老實實,當你講真未破處,
就算介紹個好嘅俾你,你青頭仔嘅表現加上呢個年紀,
囡囡只會覺得你古怪,服務都有機會大打折扣(除非你靚仔到明星級數)。

如果佢靚仔到名星級應該唔會係處男
喇叭大神 發表於 2022-12-31 16:44
尖沙咀發利,銅鑼灣富士。服務有標準流程,有多女簡。
先Window shopping 一次,有就㩒佢個鐘,問價記住個 ...

指引出色!
等報告
最近利舞台係鳳鳴,行遠少少富士,洗樓睇吓有冇心水
破左未??
Hi all

小弟早排中咗COVIDZ,好返,但想休養吓身體,所以未破。唔知點解,中咗後沒咩性慾。
繼續打住機先
hyper 發表於 2022-12-30 17:48
小弟37歲仔(應該係叔叔)未拍過拖未同女做過,想尋好囡囡/靚姐姐破咗我嘅處,prefer樓上骨。

本來阿爸數年 ...

師兄所指的破處, 係帶套出? 定係中出先叫破處?
以上唔係講笑

以前試過玩樓上骨, 囡囡問做唔做埋, 話唔做, 因為係處男, 囡囡就話帶住套做唔算破處, 要仲出先叫破處, 同埋囡囡一聽到係處男隻眼就發哂青光, 唔只一個囡囡係咁, 好多囡囡都係咁, 佢地一聽到處男好似成世人未見過男人咁, 囡囡就話佢地都係人, 都有需要, 所以師兄小心比佢地食左, 萬左仲左焦咁就一世就唔抵

用手機回應 丹尼爾丹尼爾 #33 的帖子

囡囡嘅説話係想你沉佢船咋!試諗諗入世未深乜都吾識,條女落少少迷湯就沉硬,尤其是樓上骨,不過沉下都好咖,有這經驗日後百毒不侵,我自己都沉過幾條船
hyper 發表於 2023-4-30 01:05
Hi all

小弟早排中咗COVIDZ,好返,但想休養吓身體,所以未破。唔知點解,中咗後沒咩性慾。

唔係卦、中完變性無能!
仲諗住睇破處報告?
fwing120 發表於 2023-5-3 11:30
用手機回應 丹尼爾丹尼爾 #33 的帖子

囡囡嘅説話係想你沉佢船咋!試諗諗入世未深乜都吾識,條女落少少迷湯就沉硬,尤其是樓上骨,不過沉下都好咖,有這經驗日後百毒不侵,我自己都沉過幾條船

同意呀,沉唔緊要,沉完識醒就免疫,人生又多個經歷,十幾年前有個朋友沉左件USB,畀條女迷到温温燉燉,直頭當自己情聖,對住我講嘢都串柒柒,最on9係話個USB淨係同佢一個客開大,最後結局當然係畀條女割禾青
用手機回應 ACM1899 #35 的帖子

係真咖,自己年纪大難恢復,後生仔會好啲嘅

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-5-18 05:17