[暗病尋醫] 本身諗住按摩, 最後環保吹左

唔好意思,可能我錯重點…請問囡囡喺邊度返工?好似好正,我有性趣試吓
我每次都係環保吹, 打真軍就唔會. 包皮過長真係要攪攪佢. 自己扯旗都痛啦.  
入閘前會飲大量清水或其他飲品 當發射後就剛剛好有尿痾 ( 當係自我沖洗尿道)
回復 norman001 ##1 的帖子

包皮長切咗佢啦
越睇就越覺得你吹水多,條女見你包皮長免费同你吹,吾使講錢呀!
見你包皮長,一拉落嚟就聞到惡臭啦,條女儍咖!
有病就去食藥啦!食完上床技飛機算了
回復 jj66 ##21 的帖子

同問!

唔知口爆洗唔洗加錢呢?
如果雙方都有傷口的話,環保吹係會增加感染性病的風險。不過淋病係可以根治架

暫時身體無乜事, 黎緊會做全身檢查, 會驗埋愛滋病抗體一及二
依家仲見到果個囡囡廣告, 所以佢應該無病呱

其實環保吹的感覺痳痳地, 只係覺得下面濕濕地, 完全唔覺得high, 反而打飛機的感覺仲正, 唔怪得上網d 人話打得飛機多會不舉
提醒一下,磨棍都係會中招
bustyteen 發表於 2023-5-2 23:14
提醒一下,磨棍都係會中招

小弟不才,點解磨棍會仲招?
囡囡著住底褲和絲襪,而我又著住底褲,同埋因為著左底褲
細佬係對唔到妹妹的位置射,最多都係對住旁光或肚腩度射

而同一個囡囡幫襯過幾次,如果真係射到入妹妹位置,囡囡除時會有左要食事後丸
但又未聽過囡囡話要買藥食,只係成日收到囡囡的無聊message 如端午節快樂….食左飯未….等閒探佢

但上網睇過台灣有個case 一對情女著底褲磨掍攪到有左,醫生都解釋唔到係咩原因

以上只係純粹討論

不過anyway, 下次都係磨pat pat 應該會安全d, 囡囡著住絲襪加貼身裙,囡囡扒起度,一隻手渣囡囡隻波,另一隻手攪囡囡妹妹,起佢pat pat 磨下磨下出都好正
用手機回應 norman001 #31 的帖子

可能你依家後生未有咩後遗症出现,你咁样玩法到了40+時候随时起吾到頭,正正經經屌閪好過啦!這些間中玩一次好了
性知識同埋衞生意識真係差到一個點,
環吹磨棍,風險係高過帶套齋屌㗎。
你搞呢樣搞果樣唔正式扑嘢,條𨶙遲早玩能完。
norman001 發表於 2023-5-2 23:48
小弟不才,點解磨棍會仲招?
囡囡著住底褲和絲襪,而我又著住底褲,同埋因為著左底褲
細佬係對唔到妹妹的 ...

唔好意思,以為光脫脫磨你,有衫其實無乜事,係怕分泌物
會再去嗎?

DELETED
bustyteen 發表於 2023-5-5 01:26
唔好意思,以為光脫脫磨你,有衫其實無乜事,係怕分泌物

問過醫生, 如果囡囡底底有疱疹, 而細佬個頭又接觸到囡囡底底, 咁係有機會感染到疱疹, 雖然呢個機會極微, 但又唔代表無機會。

以後都唔敢再玩了, 其實當時無諗過會吹, 只係諗住按摩, 囡囡首先鍚lin, 之後鍚袋袋, 最後環保吹左, 當時訓左起度, 合埋對眼, 只係覺得細佬濕濕地, 之後口爆左, 或者可能正如其他囡囡所講, 佢地都係人, 都有需要呱。

HIV 的報告出左, 好彩無事, 原來做HIV 測試, 如果CHECK 到有事要上報衛生署, 如果有家室, 唔想家變都幾難
上報衛生處代表什麼,會公開?

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-5-16 02:52