[新丁查問] 第一次,求教

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

小弟想試一下搵女女.但係唔知個流程係點
係直接上去酒店房定係女女會帶你上房?
同埋有咩嘢要注意?感謝各位師兄
直接打電話,對面G頭會答你
回復 QKICE ##2 的帖子

想問下咩叫大車.毒龍.漫遊?

直接打電話,對面G頭會答你
回復 boc小波子 ##3 的帖子

不懂就全部都要啊
澳門酒店咩價位
回復 boc小波子 ##1 的帖子

搵我

飽嘅唔嚟!  嚟嘅食飽為止!

跟我交個朋友吧!來成為我們的會員吧🤝!

別誤會我只是想提高一下朋友圈的水平😝,其它沒什麼特別的想法😝

搵我喇MC-娛樂

回復 MC娛樂 ##7 的帖子

找你就算了吧,你都是卖别家人,假照公司

回復 清涼茶 ##8 的帖子
係咩?我霖無必要解釋太多囖。
假唔假師兄知!邊個啲囡師兄都知!
唔駛你係度港。更顯得你居心不良。
你個賬號咁撚新淨。
可見你居心好極 有限喇。
哥仔

回復 MC娛樂 ##9 的帖子

是啊,各位師兄心知肚明
你心更自知,說的好比唱的
相都对得上,后生仔記得诚实可贵
你還是踏實點,不用强词夺理
扭曲事实,好自然不会冤枉你
投机取巧不可怕,死不承认枉为人
回復 MC娛樂 ##7 的帖子

各位师兄如果去请擦亮眼睛
我人吃过一次,记忆犹新避雷避雷
公道自在人心

回復 清涼茶 ##10 的帖子

對於閣下嘅口吻言論可見你唔係一個嚟玩過嘅會員!唔駛係度鬼鬼鼠鼠係度!
其實你係邊個我好清楚。你唔駛用啲假師兄賬號係度自賣自誇!你覺得對我有影響咩幼稚。

你係有料我霖無必要用咁多假師兄賬號係度搵水魚喇!係論壇度自賣自誇!
你知我港咩??唔港破已經好撚比面你喇!我無攪事唔代表我怕你!
大家出生卑微。無必要你攻擊我,我攻擊你! 更顯得你自己好害怕!

你係有本事就用實力證明你自己對於你嘅言論我深感幼稚。
有啲嘢我都唔想係度港明廢時你自己無面喇!

踏不踏實我自知!
誠不誠實我自知!
你係邊個我都知!

嚇?我強詞奪理?你無嘢啊嘛?
個個師兄都有TG群,駛你港咪傻喇。
啱入141可能會畀你呃到,新手啊嘛,係食家就憑你黎句話?咪傻喇!
老掉牙的抹黑玩法,無霖到宜家仲有人玩。得閒無屎o?
咩情況邊個唔知?我點躲理?你話我聽?
扭曲事實?我都笑埋?你有無用個腦霖過先港?

各位師兄如果去請擦亮眼睛?
嚟得哩個板塊都係食家有曬群,
我有本事呃到人?我咁犀利?我宜家先知囖,咪傻喇你。
但係你就當141板塊嘅師兄係傻。
係未要我畫公仔畫出搶?

公道自在 人心?
虧你說的出口。叻仔
鬼鬼祟祟用啲假師兄賬號嚟抹黑你就最叻。老鼠頭
你仲有咩本事?我想問?唔怕你一次過駛埋出嚟喇。

唔該你下次。
切換好繁體先嚟抹黑我喇!一時繁體。一時簡體!
你當然唔係冤枉我喇,你根本惡意性質嚟抹黑我。
對於你自己係唔係人,我霖你深知!

我霖跟住就會有一批假師兄賬號,等級係好底無公信力嘅圍黑我。
(專門針對性有意性攻擊我)嚟喇。嚟喇。嚟喇
嚟抹黑我喇,就正如你啲口吻,我已準備好睇你表現。
我使用官方賬號回答你,已經係對你莫大嘅尊重請你自重。
我知你無咁多假師兄賬號!你腦細一定會叫你換賬號繼續抹黑。
記得註冊多幾個賬號有備無患!一定有用處就正如哩次咁。
你腦細一定有吩咐!請繼續你的表演幼稚鬼。適可而止我未怕過。

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-5-20 02:50