白虎一線小見小見

簽到
名稱: Summer Spa
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/C17696-尖沙咀-水療SPA-SummerSpa.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

Edited by gram at 2023-7-5 17:14

健身中心:夏天 (TST)
健身教練:BabY

樣貌: 各花入各眼唔評論
身材:廟細燈籠大,白虎一線小見小見

今日收到友人短訊話有新人番,又係時候去食好野啦
去到岩岩好就係個新人應門,細細粒,大騎樓嘩。。。不得了呀一手就比佢拖左入房,入左房先車一輪,呢個時候本身小小既魚苗,搖身一變就變左做
鯉魚王,點解因為有隻好不安分既手仔玩弄緊小小既魚苗,當然我又點會唔還手呢,進擊佢巨大既山峰,一下就將盔甲都卸下,巨大既山峰就出現左係我面前,兩隻龍爪都包唔哂,估唔到小小既身軀竟然會咁大既資源,之後我又將下身既盔甲都卸埋,嘩。。。。。竟然係天然,天然既白虎,咁大條魚都只係係四方顯示屏上面見過,今日有幸一見,三生有幸。。之後我就拖住佢既手仔與魚共浴一番,淨身過後又一輪風火輪般既車戰,P1 就咁就靜雞雞咁比我SKIP 左。。。直接就去左P2,囡囡好快幫鯉魚王埋左係山峰之間,軟棉棉既感覺不能言語,呢個時候我當然想見下白虎既廬山真面目,聽話,好快身體就轉左過來,一線嫩鮑,真野真係第一次見,小小既手指又忍唔住啦,來來回回咁係卒呀卒呀咁卒到D水係咁流,呢個時候囡囡突然轉身,佢話唔得啦好想要跟住一口就含左落泥。。。。。雪雪雪雪雪。。好快就派彩LU, 完事後有問囡囡點解唔做P3 ,佢話之前係機場做,從來都未做過P3 暫時唔敢,佢話期待下次解鎖。。。。
價錢: $1100

總結: 豪乳之選,既狂野又熱情。。

回帖獎勵 +10 元錢

多謝師兄分享~~
白虎一線
而家好難遇到一線

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-5-20 13:35