樓主: sex_10m

[賽後報告] 小弟新丁試了 LC

回復 caonimacaonima ##19 的帖子

所以米話
拿8xx來探险
回復 rexrex007 ##14 的帖子

60mins 正常一早己出了火
馀下時間是磨的
又不是可第2Q ...
係胡志明市LC算好好
響日本街嗰幾間按摩,係比較需要雞運先會食到好野
小弟有試過偷鐘唔投入嘅,但亦都有試過勁有girlfriend feel全程大車有講有笑,仲抄埋牌下次再續前緣
回復 sex_10m ##1 的帖子

重要是集中,顏值高,不食扒已經足夠

評分

參與人數 1魄力 0 +200 魅力 +4 黃金 +2 收起 理由
austinpower 0 + 200 + 4 + 2 🥇 同意兄弟高見!

查看全部評分

回復 hkinc ##24 的帖子

抄埋牌  可同伊人约私鐘?
回復 MasterOr ##25 的帖子

實在很貴  哈哈
顏值ok 不用太贵 服務有保證
已心滿意足
Edited by hkinc at 2023-9-1 17:02

Reply sex_10m ##26 Add Thread

有試過問囡囡會唔會同人出街,但佢話唔會,佢個人唔係咁想好似比人包養咁,都係止於舖頭熟客關係,有興趣幫襯個陣可以msg 直接book時間咁囉​
始終做熟客都係開心D,大家已經知道對方點樣最舒服,響門口就已經好似見到好朋友咁笑逐顏開,都真係幾sweet

不過呢位囡囡唔得,總會有其他囡囡想賺多D
​​
​不過如果有D時候嚴打 ... 等錢使喇喎就唔知了,有機會試下
回復 hkinc ##28 的帖子

真係想知 d 女每次有几多落袋!?
如肯私下出街  好快上岸
GOOD 感謝分享

咁要自己計計條數 ... 條女一次2000 (當然舖頭可能有分成,唔知),如果條女真係高質,當佢一日做到8個客都16000,同你出街未必有so
谢谢大佬分享,我明天准备去看看

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-5-20 03:34