樓主: EarlyKwan

錢對女入是否最重要?

You have already answered yourself. Trust me it is really hard to find someone who really doesn't care you have no money in HK. True love is not easy to find even in your whole life. Try to treat yourself and others better, you will be happy.
回應 Papasan 的帖子

Agreed with you ..................

Very meaningful indeed.
回應 Annachapel 的帖子

Thanks ching, and it doesn't mean we have to hurt any ladies. Life is not easy, not only men but women. Treating the girls happy with you as your sweet heart, will have no regret.
最基本要維持到二人生活,當然有更好選擇的話人家緊會選更好架啦
莫講話男未婚女未嫁,就算結o左婚要離婚再嫁都仲可以
至於一d女性嘅幻想係後話
先好做自己同努力,你唔需要迎合對方,因為當你到達條件,自然會有一個迎合又適合自己嘅人出現
女人的價值在於:身價
男人的價值在於:身家
大聖 發表於 2011-3-11 22:16
最基本要維持到二人生活,當然有更好選擇的話人家緊會選更好架啦
莫講話男未婚女未嫁,就算結o左婚要離婚再嫁 ...

點解上一輩的人,縱使很窮,如我們的父母,通常都可以白頭到老但我們這一代的人就可以輕易放棄愛情?
我自問已經把自己所有時間(隨了上班)放在我女友身上,但她還是選擇離開……
EarlyKwan 發表於 2011-3-11 22:57
點解上一輩的人,縱使很窮,如我們的父母,通常都可以白頭到老但我們這一代的人就可以輕易放棄愛情?
我 ...

因為上一代女孩子唔值錢,依家就個個都係公主,唔會同你捱
EarlyKwan 發表於 2011-3-11 22:57
我 ...

上一代??上一代嘅社會同依家哩代嘅社會唔同,首先個時生活質數無咁高
而女性社會地位亦未有太大提高,對生活同異性要求比較簡單
然後上一代只要努力,唔止可以安家,仲可以興家
而且由於社會未太發達,事物流轉速度無咁快,所以機會同機遇比現代多
至於依家應該唔駛我講,有眼睇
資訊不但可以令人更有知識,學識,見識,亦會令人對人,事,物要求提高,無張的提高,令社會更為複習
When you look back after years. there's nothing! You can handle it brother.
$很重要的

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-5-21 12:44