樓主: 05ho

請問囡囡可以用性玩具玩她嗎?

搞野就搞野啦,,出野出野啦,,帶個震蛋 假鳩黎做乜呢!!! 生財器具 震爆 隊爆 要休息你陪
小學雞 看到你的問題真是感到無奈 自己又沒膽試 一直問問問!,今年暑假沒功課做嗎?看你幾編文章就知你心智不成熟,我健議你可以問你老母 給你老爸搞時 興不興奮 那答案就知啦 在這裡問一些九唔搭八的問題 我覺得你這小學雞真的戇撚柒鳩
唉,好心樓主唔好睇咁多AV 啦.
樓主自稱過18(我估係18個月掛)好x耐

" m: h- n& B5 w! W1 y- x6 b我夾50蚊加借相機比ching' C2 o& y/ S- y+ m0 s7 `* q$ D
# @- A+ ?& F9 F
post 真人相,唔該!
( p  B3 n$ G/ a) c: a
我夾50蚊加借相機比ching6 c8 o& p# Z/ S

+ l* @3 w5 O) T# d( X( B8 ~- }post 真人相,唔該!
死去做暑期作業la
睇得AV太多喇樓主
" F* K! \+ K4 l% b2 H' r# z0 P  }

! s4 b& m4 o$ C) Q4 l( U' W
. F" `1 ]* |/ [( ?. s
' ]/ s2 K* M/ y* c* F7 c1 y你絛死契弟洗唔洗咁講野呀!家下踩親你條尾呀?
# @7 T" S( e1 p9 p! J, I講粗口都算啦!仲要話人地老爸老母!
3 v: x! P# X+ K! e3 S有冇搞X錯呀你?你有冇家教架?
) F: |) V' D3 `+ ]不過睇怕你都無架啦!2 |( B" F( H. u9 ?% u5 b2 G
唔係咩囡囡都得~
' D& E9 a! {$ S
玩處女好貴過喎!!!咩都有得玩你有$$就得

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-5-9 12:59