[一樓一] 傳聞有TW一樓一環吹後瀨大嘢

hawk930 發表於 2012-3-8 11:47
最近REVIEW TW區 141 報告, 發現唔少囡囡刀係非環吹.  令我稔起01年底某TW囡囡話我知有嗰囡囡冇套吹完後領 ...

打錯字應该係2011年底
可怕。小心為上
如果驚咪小心D囉
hawk930 發表於 2012-3-8 11:47
最近REVIEW TW區 141 報告, 發現唔少囡囡刀係非環吹.  令我稔起01年底某TW囡囡話我知有嗰囡囡冇套吹完後領 ...

嘩, 01年D野, 你而家先講...係標題又唔講清楚D.....
以前試過,打支針攪掂
Safe SEX ...........................
多謝師兄分享
去玩都係小心為上
hawk930 發表於 2012-3-8 18:48
如果你中左會否响呢度大吹大擂?

如果我中左又知係邊條女野過來一定同各位師兄講。
等大家可以小心D嘛。D女有病仲开工害人,知道當然要單声。
hawk930 發表於 2012-3-8 20:31

我上日已更正係2011年底
我都經常係TW出沒,知道邊個囡囡嘅師兄單聲好喎!
囡囡話我知被嫖客傳染得性病嗰位已冇返工.  但後果係有D囡囡得知姊妹领野後從此堅持用套吹
回覆 gadalumy 的帖子

唔通就係傳說中的"自力口交"!!!! 真係要好好腰力或者弟弟長到hihi的神人先得~

自我口交是指用口刺激自己的性器官從而獲得性快樂的行為。多數男子由於陰莖不夠長以及由於軀體韌性差而無法進行自我口交。體操、柔身術、瑜伽等訓練或者通過摘除部分肋骨的手術可以使一部分人獲得此本領。性學大師金賽稱只有不足1%的男子能夠自我口交。

女性也可以自我進行舔陰,即自我舔陰
hawk930 發表於 2012-3-8 20:31

儘管口交被認為比性交和肛交安全,但是衣原體、人類乳頭瘤病毒 HPV、淋病、皰疹、肝炎(過度勞累)以及其他性傳播疾病(STDs)包括HIV(引發愛滋病的病毒),會通過口交傳播。特別需要避免的是直接接觸HIV感染者的體液。

特別要注意,口交夥伴要避免生殖器和口腔有傷口或疼痛,牙齦出血或者才刷過牙,曾經使用牙線,還有做過牙科手術,以及吃過易碎食品,比如薯條,這些情況都使生殖器在口腔中擦傷。這類傷口,就算是用顯微鏡才看得見,也會加大本來很小几率的性傳播疾病的可能。這些接觸也會由於隱藏在生殖器上的普通的細菌和病毒而感染。因此,許多醫學專家建議在口交中使用保險套(避孕套。有特製的避孕套專為此設計),或是塑料或橡膠製成的口腔保護膜。

出黎玩的話,覺得風險高的話,  自己做足保障措施 lor
老公我要 發表於 2012-3-9 22:47
儘管口交被認為比性交和肛交安全,但是衣原體、人類乳頭瘤病毒 HPV、淋病、皰疹、肝炎(過度勞累)以及其 ...

睇完O晒嘴
環吹同真軍差唔多,真係睇彩數!
老公我要 發表於 2012-3-9 22:45
自我口交是指用口刺激自己的性器官從而獲得性快樂的行為。多數男子由於陰莖不夠長以及由於軀體韌性差而無 ...

條脷夠長就不求人la
老公我要 發表於 2012-3-9 22:47
儘管口交被認為比性交和肛交安全,但是衣原體、人類乳頭瘤病毒 HPV、淋病、皰疹、肝炎(過度勞累)以及其 ...

仲有一樣, 就算你冇傷口, 病毒係可以透過黏膜入人體, e.g. 唔好用手擦眼.  口腔肛门龜頭陰道內全係黏膜, 如果你冇用套, 領唔到嘢你好彩.

好多人一世食煙但冇癌症道理一樣

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-5-18 20:34